Tehnički kutak > Garaža
Aprilia Rally x3
SF2 Freak:
Opet dupli trošak
zvonkec92:
a jebat ga, ko će znat možda LC takvi cilindri ne cvikaju :/ nea veze ostaće mi cilindar on je super, samo si nabavim neki klip i imam kit rezerve :D
Tomi_ZG:
--- Citat: skoda90 - 10 Lipanj, 2014, 20:22:58 ---pratim temu zvonkec i svaka cast na trudu ali sto se zajebavas s tim pedesetkama?pa ti bar imas A kat. sto si neuzmes neki ozbiljniji skuter/motor ovak sam sebi kompliciras i bacas pare :laughing7:
--- Kraj citata ---
To sam mu i ja rekao,koliko je para stuko u rallya mogao je kupit sr150 pošto voli zračnjake,i imat dobar,solidno brz i jednostavan skuter za održavanje.
zvonkec92:
--- Citat: Tomi_ZG - 11 Lipanj, 2014, 11:00:20 ---
--- Citat: skoda90 - 10 Lipanj, 2014, 20:22:58 ---pratim temu zvonkec i svaka cast na trudu ali sto se zajebavas s tim pedesetkama?pa ti bar imas A kat. sto si neuzmes neki ozbiljniji skuter/motor ovak sam sebi kompliciras i bacas pare :laughing7:
--- Kraj citata ---
To sam mu i ja rekao,koliko je para stuko u rallya mogao je kupit sr150 pošto voli zračnjake,i imat dobar,solidno brz i jednostavan skuter za održavanje.
--- Kraj citata ---
ma bjež skupi dijelovi za to, i puno troši.. ovaj minarelli kad se složi, nema bolje mašine od toga, jbg sad je malo sranje dok se sve to uštela i sad ta jebada sa kitom al aj kad dođe evo biće sve super, i onda imam mali a brzi skuterić :D
andy:
Ko kaže da SR150 puno troši taj ga nije uštelao kak treba :toothy9:
Za ovu tvoju vožnju na 2mm gasa trošio bi manje nego ovaj tvoj base ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju