Tehnički kutak > Garaža

Aprilia Rally x3

<< < (49/327) > >>

Matija97:
zvonkec,nabaci za vikend 19 i idemo stelat na kremic   :laughing7:

Ridi77:
Sf2 freak ti si idiot na kvadrat. Aj prestani spamat. Zvonkec to ti je normalno upravo to ti je i meni kod dueta nece cupat na startu. Al reko ti bum.ja reaenje kupi kajlu top i za tri sfupnjeva u retard i vidjet ces ogrovnu razliku. I ne radi ti taj vijak jer vjerovarno imas jako otvoren filter ja ti imam na airboxh lulicu koja je orginal za to 24 mm je rupa.ja mislim i sa njom.je odlicno radilo u zgu sam ti drugi tjdn pa.cu ti donjet ak ti je krajna slaba i ak to trokira sfavi manju diznu probaj sa 82 i vidi onda smjesu na ful gasu pogledaj svjecicu i sve ce ti bit.jasno sta dalje

SF2 Freak:
Neću više niš postat jer očito sam majmun  sa stilom ali postoje i veći majmuni koji topove bacaju u folije.

Matija97:
Kaj se saraficem smjese ne stela rezim do 1/3 gasa,tj. ono kad nabis gas pa ak ti ostaje u okretajima neko vrijeme pa se spusti na neke normalne okretaje  :icon_scratch:

--- Citat: SF2 Freak - 03 Lipanj, 2014, 23:44:51 ---Neću više niš postat jer očito sam majmun  sa stilom ali postoje i veći majmuni koji topove bacaju u folije.

--- Kraj citata ---

Oces rec da sami ja majmun?uostalom,pa folija na topu normalno drzi..ne otopi se nis,meni se jedino otopila ispod nosaca topa i to se nije odljepila tam il tak nes nego se deformirala kak ju je nosac stisnuo pa je osto ajmo rec otisak  :icon_thumright:

anabellas:

--- Citat: SF2 Freak - 03 Lipanj, 2014, 23:44:51 ---Neću više niš postat jer očito sam majmun  sa stilom ali postoje i veći majmuni koji topove bacaju u folije.

--- Kraj citata ---

grale bu te yasunkom zatuko haha  ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju