Tehnički kutak > Garaža

Aprilia Rally x3

<< < (45/327) > >>

Ridi77:
dobro jutro zvonkec :) haha ja na streetraceu imo w9 igla na drugom zubu i dizna 90 motor je kido 19 karb probaj tak i zrak do kraja zzatvoren haha jer nije htel drugacije iti dobro

zvonkec92:
pa i kod mene je w9 igla na drugom zubu, imal sam prije i 90 diznu i išo je jebeno al je to u startu trokiralo, nezz dao sam mu dosta zraka i svječica je bila ok, al sa lera dič ga na one okretaje di je rezonancija  ( ono di ga moš pikat po gasu do sutra ) treba mu 3 dana, koda zvače neki k**ra* i onda tek digne okretaje..  i kad se zavrti tu se mogu normalno vozit prima gas i sve super, čim padnu malo niže okretaji zajebava.. briem da to nema veze sa prenosom, možda sa cilindrom?  e i taj cilindar nikak nema snage na niskim okretajima, nemakaj nisam sve danas isprobo sa prenosom nema teorije da to čupa i kida na startu dok se ne zadere pošteno..

Rox-Rab:
zvinkec koliko ti je odvrnut vijak sraka i koliki ti je fi airboxa?

zvonkec92:

--- Citat: Rox-Rab - 03 Lipanj, 2014, 22:51:38 ---zvinkec koliko ti je odvrnut vijak sraka i koliki ti je fi airboxa?

--- Kraj citata ---
ma kolko god da je odvinut nikako nevalja.. i na pol kruga i na 3 kruga je isti k**ra*.. ni taj šerafič nema nikakvog efekta kod mene :/  airbox je serijski bez lulice, čim mu malo pritvorim tu rupu di ide lulica odma trokira a krenut s mjesta nema teorije.. a kad skinem filter zraka prejebeno prima gas ( kaj po tome bi onda trebala manja dizna jel? )  pa kud ću manje od 84 na dell 19 :/

Tomi_ZG:
Daj prodaj taj dell 19 da se ne patiš više,rally odlično ide sa 17.5 i smjesa ti je dobra,baš si ga naštelao i sad opet sve ra#jebeš.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju