Tehnički kutak > Garaža

Aprilia Rally x3

<< < (325/327) > >>

zvonkec92:
Rijesio relija nakon 10 mjeseci stajanja, vjerovatno nebi ni sada da rega nije istekla a ja volim imat puno reganih vozila koja se ne voze ali su u šteku pa grehota ga bilo odjavit. Pretpostavke su bile tocne, MF Evo radilica dobila lufta na donjem iglicastom. Ugradili smo poljsku Power Force radilicu sa plasticnim ispunama i 2AB klipnjacom koja je zapravo ista RMS. S nestrpljenjem nasadio stejđ dva spuh koji sam imao u šteku ali je tolko odvratan da nisam ni upalio skuter nego ga momentalno skinuo i nasadio standardnu bačvicu od CPI-a sa izvadenim katalizatorom. Nisam slikavo sve detalje, potokario glavu onako od oka tek tolko da se malo spusti i poravna, sklopio i iznenadio se kolko dobro sa bacvom ide, bacva ostaje za stalno gore a RR vise ne mislim stavljat vec ide u štek za uspomenu

Skuterce proslo regu uz sitna prigovaranja djelatnika STPa, napravio jedan kvartovski đir i spremio relija u štek, puno trosi pa mi se mrsko vozit s njim a i duze ce trajat kad stoji

dell:
Kažeš Wilmat polutka bolja od Motoforce? Ima li verzija s 33mm umjesto 34mm onog središnjeg dijela

zvonkec92:
Bolja je jer je 5x jeftinija a kut otvaranja je isti, nema sa 33mm, samo sa 34

zvonkec92:
Skupila se družina, nešta pregovaraju da bi išli na pjeskarenje pa nazad u štek. Predložio sam im đir do obližnjeg brda ali nisu zainteresirani, kazu predaleko

ljubo46:
Uuu gle yusuni sto je lijep :headbang: :headbang:
Najbolji spuh

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju