Tehnički kutak > Garaža

Aprilia Rally x3

<< < (320/327) > >>

zvonkec92:
Nikog ne zanimaju ovakvi radovi, vecina ih svrsava na Plešine frizerske dijelove sa brutalnim rabatom od 15% i samo novo plug&play nikakva kemija a s druge strane razumijem i takve, neceju raskapat 2x u slucaju da se nekaj desi ili nevalja itd. Svako ima svoju filozofiju i to postujem

Pogi nisam nis vagao, to mi je nebitan podatak

dario007:
Odlican posao je napravljen,pogotovo sto je radilica tokarena da se napravi mjesta za podloske koje serijala nema.

zvonkec92:
Jucer tripovali ja i stari sa dva relija, danas opet do Lagerosa po neke partse za auto a posle njega u Jadran na klopu, nakon tripa stari natocio smrdljivog žuću a ja jagodicu 🍓🍓

Jbt ovaj serijala reli ide svaki dan sve bolje, na startu se ispali bolje nego moj a i krajnja mu je zavidnih 80gpsa bez sakrivanja ispod volana.

Na svom reliju nisam vec dugo skido deklo pa danas prekontrolirao prenos i usput preradio onaj alat za skidanje variomata, zabunom sam uzo za mina vertikalu al nije trebalo puno prerade da pase na horizontalu, jebena stvarcica, ovo je najbolji i najispravniji nacin za skinut vario bez ikakvih posljedica

balki:
 :notworthy:
Nemam sta komentirati kad sam ugradnju klipnjace i balansiranje radilice samo jednom u zivotu gledao (i kasnije požalio).
Rotax 125 masina na Kramit cross motoru. Klipnjaca bila mršava ko balerina a lik uprešo neku debeljucu. Mislim da se zvao Moto Giba. Motor se naočigled samorastavljao kasnije od vibracija pa sam ga prodao u djelove.
Mogu samo reć da je privilegija bit na forumu sa ovakvim umjetnikom fušarenja :headbang:

zvonkec92:
Hvala balki na ukusnom komentaru, nego mi zapinje za oko da niko ne komentira pegnoja u mom dvorištu a svi znaju da sam ekstremni protivnik suhog i njegovih gmizavaca 😅

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju