Tehnički kutak > Garaža
Aprilia Rally x3
zvonkec92:
Trebo bi bit al nije, to mi je i Tomi_ZG negdje prije reko kad sam stelo prenos pa je u nevjerici gledo kad sam ga smontiro da je zapravo tvrđi od serijskog, i na ruku se osjeti da je tvrdi i u voznji vise vrti sa njim. Fenomen valjda.. Nema veze za sad je okej ovako kako je ide vise na momemat, po zvuku bi svako reko da se ne vrti dovoljno al eto ide bolje i u ubrzanju i u krajnjoj.
Poggiali:
to je za piaggio, za minu nije..
zvonkec92:
Kaj je za piaggio?
Poggiali:
ma za piaggio je beli malossi meksi od seriskog, al za minu je beli malosi tvrdji od seriskog.. i kolko znam piaggio je jedini izuzetak da postoji meksi aftermarket, bar od ovih poznatih...
ps.. kaj ta motoforce nema 2 vrste kanala, jaci i slabiji kut?
pps.. jesi strugao boju sa kanala? frend je morao to prijem ontaze sa biaxom sredjivat, ne znam kod tebe kak je bilo...
zvonkec92:
Znam da je na mini beli mekaniji od serijskog al u mom slucaju je obrnuto. Motoforce ima linearan kanal i onaj retardirani sa jakim kutem to neznam cemu sluzi dok ova Wilmat polutka ima linearan i jedan serijski kakav ima serijska od batine. WM polutka je daleko bolja a jeftinija od precijenjenog Motoforcea koja u Skuter Dijelovima kosta ko suho zlato, tj 3x vise od WM polutke sa Motor-xa
https://www.motor-x.com/torque-driver-139qmbqma-gy6-50-4t,p.html
Ovčice neka i dalje idu na šišanje u Skuter Dijelove, ja ću štedit pare uz Motor-x
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju