Tehnički kutak > Garaža

Aprilia Rally x3

<< < (307/327) > >>

zvonkec92:
A neće još tako skoro, u planu je zamjena radilice i da napokon sjedne onaj Dr. Evo 70 gore jer se nebi igrao sa tim na serijskoj, a onda bi išao 17.5 gore jer je plug&play

mic:
Znači klasični base setup je u planu.
Radilica će ići neka serijska ili ćeš ubaciti neku endy extreme sa extra punim polutkama? :laughing9:
Spuhče ostaje ono originalno uređeno ili će ići neka rezonka iz šteka?

zvonkec92:
Da da ciljao sam na Endy radilicu, Endy extreme auspuh za 200€ i Stejđ 6 ulje za 18€ ali ipak mislim da bude isla neka radilica iz Motoforce ponude ili cak RMS sa plastikom samo da je bolja klipnjaca sa podloskama s boka jer serijska to nema i svaka se podere. Spuh ce ostati ovaj serijski uređeni jer taj skuter moj stari vozi a njemu smeta dernjava rezonantnog spuha tako da ce onaj štek RR i dalje ostati u ŠTEKU  :laughing11: To bu skroz solidan setap, i jos bi samo ubacio ovaj sekundar koji je trenutno u mom rallyu a duzi je od LC sekundara za 5% tj od AC getribe 9% a u mom rallyu bi ostao samo primar 16%

mic:
Bilo bi super da imaš još jedne blokove u šteku koje možeš posložiti sa novom endy radilicom i drevom pa da ne diraš ove originalne ako već nisu nikad otvarani, a zdravi su dijelovi.

zvonkec92:
Danas raspodjelio visak getribe potrebitima, na svom rallyu sam imao 21% duzu od LC-a tj 16% primar i 5% sekundar. Taj sekundar je od AC getribe duzi za 9% i njega sam prebacio u ćaletov rally, mislim da ce to serijali bit vise nego dovoljno a uskoro kad sjedne Dr Evo jos ce mu i falit. Ulje sam stavio ATF jer je rijetko i getriba se puno lakse vrti nego sa hipenolom... Za ćaletov rally odlucio se na najjeftiniju mogucu opciju kaj se tice apgrejda radilice i izvana narucio Jasilovu klipnjacu za serijsku radilicu. Pune polutke su bespotrebne pa ce ovo biti cisto dovoljno da dugo i bezbrizno trpi base kit. Zivjelo narucivanje izvana i zaobilazenje punih cijena + marža i jos bez racuna...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju