Tehnički kutak > Garaža

Aprilia Rally x3

<< < (296/327) > >>

zvonkec92:
Plast je točkasto zavaren za top tak da se neda odvojit al budem vidio kad skinem dal se na neki nacin da stegnut u stroj pa ga onda ispoliram...

zvonkec92:
Jos nisam skinuo plast, al sam opLJeskario dekl. Iso bu na plastificiranje u mat crnu

zvonkec92:
Spasio jedan phva 17.5 koji sam prvotno bacio u kantu jer su navoji za casicu i navoj za poklopac klipica bili sjebani. Navoje za casicu sa orginalnih M4 prosirio na M5 a navoj za poklopac klipica sa M5 na M6. Skompletirat cu ga i u štek sa njim a radetov bu iso u opticaj. Jutros idem s posla i na drumu nađem Leo Svinče RR za minarelli, neloš je treba mu malo ljubavi i bit ce apoteka. OpLJeskarit cu ga, upicanit i spremit u štek 😇

Stay ŠTEKEĐIJA 💪

zvonkec92:
Karb opran, ispuhan, proćaćkan žićicom. Napravio na strugu adapteric brezoncic za poklopac klipica jer on nema mesa da se zbusi na M6 pa je morala ova kombinacija koja mi se na kraju vise svida i djeluje mi prakticnija. Stavio novu gumicu u poklopac klipica, crvenim loctiteom zaljepio pipak za vakuum i za ulje jer su prelagano sjeli u karb, ispolirao skočbrajtom vijak za smjesu...

matija84m:
Fino si ga uredio :headbang:
Jesi ga pral u octu?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju