Tehnički kutak > Garaža
Aprilia Rally x3
zvonkec92:
suhy j**** ja tvoje fušerske metode čupanja semeringa. zado sam si dns nepotrebnog posla i troška jer slušam forumske fušere, idem metat semering do variomata i nekak mi se izmakne alat s kojim sam ga nabijo nutra i sj**** ga, i kak ču ga sad izvadit i sjetim se suhyeve glupe metode sa pleh šerafom da ga zašerafim u semering i šeraf se upre u ležaj i tak ide semering van, i aj super izvadim ja sav sretan kad imam šta vidit jbt, šaraf sj#bo košuljicu ležaja i nezz kak se to sve spojebalo ugl lager je zapinjo i nije se više dao okretat kak treba, i aj ljepo sve raskapaj ispočetka i mjenjaj taj lager.. :angry7: i izvadim radilicu van a peder lager ostade u bloku jaoo suhy sjetio sam ti se stare.... ugl sve sam ja to složio nanovo
stavio sam i oversize ventilator
Grale:
Kaj je loše u tome kaj je ostal u bloku?
Rox-Rab:
--- Citat: Grale - 22 Svibanj, 2014, 23:27:46 ---Kaj je loše u tome kaj je ostal u bloku?
[/quote
bas, lakse ga je izvadit iz bloka nego sa radilice :drunken_smilie:
--- Kraj citata ---
SF2 Freak:
KO te tjerao da tako vadiš :icon_scratch: . Uostalom ja ga tako nisam vadio nego ja zašerafim i isčupam al OK. Trebaš doći kod mene na praksu da te naučim služiti se s čekićem , letvom i sjekirom i fleksom.
zvonkec92:
--- Citat: Grale - 22 Svibanj, 2014, 23:27:46 ---Kaj je loše u tome kaj je ostal u bloku?
--- Kraj citata ---
a mislil sam da bu ga tak teze izbit,al sam ga izgural radapcigerom
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju