Tehnički kutak > Garaža

Aprilia Rally x3

<< < (284/327) > >>

zvonkec92:
Apdejt, u meduvremenu downgrejdali ja i Dario007 karb, umjesto 21-ce sjeo je PHVA 17.5 sa piaggia, da pohvalim Svetog štelaća Radeta ubo je diznu od prve a iglu od druge i evo napravio vec 300-ak km i osjeti se manja potrosnja ALI i nijansu slabije performanse, zapravo zanemarive vise mi vrijedi litra ipo dole nego dlaka ubrzanja gore.. Preradili lulicu u airboxu na 18.2mm, dizna 86 i igla spustena do kraja. Smjesa je super i skuter se ljepo odaziva na gas.

inace rally je do sada uredno i cesto vozio samo kaje trosio oko 6l mozda koji deci vise po gradu, prenos i dalje isti a prepiksani doppler jos nije dobio lufta na bolcni odradio sam ga vrhunski...

zvonkec92:
Da ne otvaram posebno temu za jos jednog relija, stavit cu ga ovdje kod brata blizanca.. Kupljen prekjucer za skroz oke novce, odlicno stanje, 15 soma km, vilica bez imalo lufta kak se inace znaju klimat te usd vilice ko babin zub kao recimo na mom reliju stapovi imaju pun k**ra* lufta.

challenbeen:
Koji lijepi skuterić(i)... u PM! svaka čast!

zvonkec92:
Prvo sam krenuo da skarabudzim prenos jer seriala stvarno neide bas nesto ( ili sam ja vec naviko na base pa mi sve ispod toga slabo ), Iskopao u šteku Naraku variomat, Malossi MHR, Doppler, GY6 nepomicnu + kupio novu Motoforce linearnu = batina linearna polutka, iskopao org kvacilo sa svog rallya koje ima sire paknice od ovog kvacila ( 15 vs 12mm ), takoder iskopao sire zvono koje je neko vozio na aluminiju pa sam ga potokario za 0.4-0.5mm zanemariva razlika... U Naraku variomat upresao neku piksu iz jednog drugog jer njegova serijska je u originalu vec imala 2 desete lufta, potokario piksu na 20.01 dok je bolcna ravno 20.00mm napravio sam ga bas jebacki dobro. Dok se sve zgrije i variomat bude vruc tolerancija se poveca na dve stote razlike jer logicno aluminij i bronca se vise sire pri temperaturi nego celik. Usput sam i vario s cela potokario za 0.3mm. Potokario spiganu polutku jer je skakutala malo ( neko ju je vec prije tokario al ju je krivo pa sam ja sad popravio ) Prenos radi oke remen je isao na vrh variomata ali sam se ipak odlucio za MHR kombinaciju sa linearnom polutkom, tu je sjeo i dekl iz šteka sa otvorima za ventilaciju. Sve u svemu ide oke za AC masinu sa serijskim spuhom, 75 GPSa nabere 80 navuce ako zalegnem

A ovo je moj kompanjoj koji mi je cijelo vrijeme krao alat i raznosio krpe po dvoristu

zvonkec92:
E da se vratim na kemijanje MHR variomata koje sam negdje prije spominjao i na svom starom rallyu, taj vario ima dugacke stupice i trebao bi se voziti bez kvacila alnasera jer se u suprotnom stupici naslone na onaj veliki zupcanik a nebi smjeli. To se jednostavno rijesi podlaganjem podloske iza ili u mom slucaju rezervne zvijezde koja inace ide na ventilvar. Automacki se sve pomice prema deklu za debljinu te distance iza variomata pa kruna na radilici struze po zupcaniku kurble koji iskace iz dekla, e a taj problem se rijesi na nacin prikazan na videu pa sa tim variomatom ljepo imate i kurblu i alnaser :D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju