Tehnički kutak > Garaža
Aprilia Rally x3
zvonkec92:
Presveta bacva ce sutra pod krevet, ako se ne predomislim i zmontiram na skuter 😆 Danas sam trebao ic raspirit gremline da istestiram krajnju ali mi u tom trenutku utrćao peža sf2 u dvorište da mu slažem repliku i jbg, moro sam slagat pežu
dacerovs:
Hahah jel to Suhi uzeo TSDI???
Salim se, vidim da je ovo vodenjak, a Suhi se lozi na zracnjaka.
Sent from my iPhone using Tapatalk
zvonkec92:
Susedu sam to slagao, upalio je malo smo ga vozali po ulici gore dole, valjda bu dobro sad jos treba prenos ustelat i karb
zvonkec92:
Moj štek je od jucer bogatiji za jos jedan ( treci po redu ) talijanski variomat. Sada sve skupa za minu imam 6 rezervnih sporckih variomata, onako za nedaj boze da nekad zatreba.
3x Malossi
2x Naraku
1x Doppler
( Ne prodajem nista đaba ispitujete u inboxu )
zvonkec92:
:o vise od 2 mjeseca nisam nista pisao o reliju :angry7: Sad cu ja apdejtat temu, danas sam napravio veoma važan apgrejd koji daje 2 ipo konja. Iskopao u šteku neku staru sajlu gasa od APNa i od nje cvaknuo komadic za u kofer. Da ne pisem bajke slike sve govore :D
Uz to kupio sam nedavno i novi prednji OEM Aprilia far, nije nikakav Vicma zamjenski i slicna sranja samo orginal talijan da da, 450kn ga platio. Uzeo sam ga jer je sadasnji far napuko, slucajno udario s relijem u neko gvozde kolko ga naguravam po garazi i jbg puce ko kokica, necu ga jos montira mozda i ovaj defektni prode tehnicki pa da se ne mucim bezveze. Rally po garazi napravio vec 160 metara 😆
Inace Rally i dalje uredno pali ko mina, radi ljepo ko mina i stoji ljepo u garazi ko mina. Ne vozi se jer puno trosi...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju