Tehnički kutak > Garaža

Aprilia Rally x3

<< < (266/327) > >>

zvonkec92:
Apdejt

Jucer suhy donirao doppler centralni za pezu i danas vec od 7h serafim i budim susjede sa stelivanjem skutera. Sa pezo centralnim se skuter puno ljepse ponasa i nema pad okretaja kao sa doppler centralnim namjenjenim za minu. Uz veci centralni morao sam izbacit malossi fly i stavit serijsko kvacilo od batine a njega nasadio malossi plave federe za minu. Rolice su do sada bile 5.5g sada sam stavio 6g. Start je malo visi nego sa fly-om i ljepsi. Preradeni dopler vario sa piaggiovim piksama opet pusta ljepilo i opet se bolcna zaljepila za njega, neznam vise koji k**ra* tu napravit i zasto se to desava a na piaggiu se to nikad ne desava :(

matija84m:
Jel bi se dala napravit piksa od bronce recimo.
Ubacit ju u vario i deri.
Onda se to nebi trebalo dogadat vise.
Pitanje od kojeg su materijala te pikse uopce.

dario007:
Slozio je on svoju piksu,doplerovu je potokario i upresao broncane pikse sa pia variomata.Ista stvar sa istom kombinacijom se i Suhom dogodila.

Jednom je Dax 8 puta rekao da se od govana pita ne moze raditi.

Prestani stekarit kinescetove dijelove i kupi posten variomat.Ovo posten citaj polini ili malossi,ostalo je sve lijepo zapakirani gnoj!

Kad kinesce pocme voziti Peugeota,onda znas da je kriticno.

matija84m:
A sta sad kinesko ili francusko isti drek :icon_tongue:

zvonkec92:
Vratio se sa đira, sve je super dok se bolcna ne zamaze s tim ljepilom, evo opet padaju okretaji :( jos jedino da ju probam malo posmirglat iznutra jer sam premalu toleranciju napravio. Bolcna je 19.99 a piksa ravno 20.00mm, 1 stota je premalo pa moguce da cvika kad se sve zgrije. Idem dalje kemijat i od g#vn# pokusat napravit pitu s jabukama

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju