Tehnički kutak > Garaža

Aprilia Rally x3

<< < (251/327) > >>

PchelaUbica:
Za mjesec dana zvonkec: "j****ti ovo francusko smece i onoga ko ga napravi. Vracam mhr vario !!"
I takooo u kruuuuggg :D

zvonkec92:
Ne ne, tako je bilo do sada jer nisam otkrio ovaj problem sa prekomjernim ispustanjem ljepljivog ulja, cjelo vrijeme sam bio uvjeren da je to dobro i da to podmazuje bolcnu a zapravo nije dobro. Doplera imam 3 godine i vec sam ga milion puta stavljao pa skidao bas zbog toga jer bi nakon desetak km sj#bo performanse. Onda se javio suhy sa istim problemom na sva 3 doplera koja je imao u steku pa reko aj idem ja svog preradit da vidimo oce li bit bolje... ide sad bas ispeljat kengura pa javim rezultate  :icon_thumright:

PchelaUbica:
Mralee . Kako ide kenguuur... Oce bit barem 100gpsa da skines suhog?

robyakarider:
cujem neki duzi sekundar je u pripremi da skine 100 gps-a  :icon_biggrin:

zvonkec92:
Naravno da ce skinut, nebudu nikakvi francuzi ni pezoi brzi od mog kengura to je nedopustivo. Uglavnom provozao se danas po gradu i fala bogu nema vise ljepljenja variomata, radi super ali sam ipak stavio mrvicu lakse rolice jer su 6.4 malo preteske. Stavio sam 3 rolice od 5.5g i 3 od 6g.

Onda doso suhy, kaze cito je na googleu da neki zvonkec iz ZGa preraduje variomate i donio iz šteka 3 komada, od ta 3 dva smo slozili a treci sam ja zaradio tj dobio sam ga za poso koji sam napravio suhom.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju