Tehnički kutak > Garaža
Aprilia Rally x3
Matija97:
Daj bar ocisti te blokove kad je sve dole ;D cekam da slozis pa da vidimo kak ce ic :headbang:
jure vd:
i kod tebe su blokovi asimetrični za popizdit :angry7:
zvonkec92:
nego, jel valjaju kaj oni korteko plavi semerinzi??
SixPack:
--- Citat: zvonkec92 - 17 Svibanj, 2014, 18:00:51 ---ugl trebaće duža getriba, često sa apriliom idem kod babe na selo i tak a toje sve otvorena cesta di je glava ispod volana i gas kolko ide, ( briem da sam ga tu i pregrijo, vidio si kakav je klip, po 15km bez puštanja gasa ) i uvjek mi fali još malo, da bar ide još malo.. sad kad se sve složi na novo morat ću i dužu getribu da to ide malo brže..znaš i sam kak to ide, nikad dosta krajnje :)
--- Kraj citata ---
--- Citat: zvonkec92 - 17 Svibanj, 2014, 18:52:48 ---mislim da se pregrijo zbog premale dizne, 78 je bila serijska al ga sa tom diznom nisam nikak mogo naštelat i svječica je stlno bila crna. stavio sam 68 i od onda je skuter em bolje vuko i išo em manje trošio. sve dok nije zaljepio klip.
--- Kraj citata ---
Pa sta si tolko spustao diznu?! Eto, sam si si dao odgovor.
Ja sam znao 100 i kusur u komadu ful gas, i to vise puta, i radi ko urica...nemoj opet zahebat nesto s diznom, inace sta ce reci baba :icon_biggrin:
ljubo46:
--- Citat: zvonkec92 - 18 Svibanj, 2014, 23:18:34 ---nego, jel valjaju kaj oni korteko plavi semerinzi??
--- Kraj citata ---
skoro najbolji :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju