Tehnički kutak > Garaža

Aprilia Rally x3

<< < (243/327) > >>

zvonkec92:
Mrale, kad kupujes polini overrange polutku  :laughing11: 

PchelaUbica:

--- Citat: zvonkec92 - 21 Svibanj, 2019, 17:09:27 ---Mrale, kad kupujes polini overrange polutku  :laughing11:

--- Kraj citata ---
Eo cim dobijem na kladionici  :laughing7:

zvonkec92:
Nemoj samo ove kineske srot stavljat na roxa, nevalja ti to. Nisu đaba inžinjeri dizajnirali tu polutku da ide na batinu a polinievu da ide na minarelli.  :laughing6:

Moram te jebat malo, kad ces isprobat tu WRC o kojoj si pricao juce? Hoces li nadmasiti moju izlaznost remena ?

PchelaUbica:

--- Citat: zvonkec92 - 21 Svibanj, 2019, 17:14:02 ---Nemoj samo ove kineske srot stavljat na roxa, nevalja ti to. Nisu đaba inžinjeri dizajnirali tu polutku da ide na batinu a polinievu da ide na minarelli.  :laughing6:

Moram te jebat malo, kad ces isprobat tu WRC o kojoj si pricao juce? Hoces li nadmasiti moju izlaznost remena ?

--- Kraj citata ---

Mrale eo cim namontiram gas rucku i sajlu sa starog aeroxa.. napokon sam nasao krivca za stekanje i kasnjenje odziva na odvrtanje rucice. Sajla je kracena dva puta i razj#bose buzir od silovanja gasa  :icon_thumright:

Sto se tice kineskih nemam nista protiv . Al ovo bi od polinija uzeo da imam sve u kompletu u prijenosu
A tako ce i biti. Po stranim forumima gledam ima dosta zadovoljnih korisnika

SF2 Freak:
Jos jedan Minareli sa Francuskom polutkom da da da  :toothy10:

Sunce izaslo na moj prozor upravo sada  :glasses9:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju