Tehnički kutak > Garaža
Aprilia Rally x3
zvonkec92:
Mrale, kad kupujes polini overrange polutku :laughing11:
PchelaUbica:
--- Citat: zvonkec92 - 21 Svibanj, 2019, 17:09:27 ---Mrale, kad kupujes polini overrange polutku :laughing11:
--- Kraj citata ---
Eo cim dobijem na kladionici :laughing7:
zvonkec92:
Nemoj samo ove kineske srot stavljat na roxa, nevalja ti to. Nisu đaba inžinjeri dizajnirali tu polutku da ide na batinu a polinievu da ide na minarelli. :laughing6:
Moram te jebat malo, kad ces isprobat tu WRC o kojoj si pricao juce? Hoces li nadmasiti moju izlaznost remena ?
PchelaUbica:
--- Citat: zvonkec92 - 21 Svibanj, 2019, 17:14:02 ---Nemoj samo ove kineske srot stavljat na roxa, nevalja ti to. Nisu đaba inžinjeri dizajnirali tu polutku da ide na batinu a polinievu da ide na minarelli. :laughing6:
Moram te jebat malo, kad ces isprobat tu WRC o kojoj si pricao juce? Hoces li nadmasiti moju izlaznost remena ?
--- Kraj citata ---
Mrale eo cim namontiram gas rucku i sajlu sa starog aeroxa.. napokon sam nasao krivca za stekanje i kasnjenje odziva na odvrtanje rucice. Sajla je kracena dva puta i razj#bose buzir od silovanja gasa :icon_thumright:
Sto se tice kineskih nemam nista protiv . Al ovo bi od polinija uzeo da imam sve u kompletu u prijenosu
A tako ce i biti. Po stranim forumima gledam ima dosta zadovoljnih korisnika
SF2 Freak:
Jos jedan Minareli sa Francuskom polutkom da da da :toothy10:
Sunce izaslo na moj prozor upravo sada :glasses9:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju