Tehnički kutak > Garaža

Aprilia Rally x3

<< < (241/327) > >>

Pupo:
Taj rally ti sam stoji. Probaj sva 4 skutera/motora i uzmi si nesto jace 4T za kruzing po gradu. Il si ostavi samo Baotiana.

Plaćaš 3 rege a nevozaš se.

zvonkec92:
Ma rally ce najvjerojatnije nazad na serijalu jer stari kenja da nema s cim u grad bla bla pa moram to njemu sklepat nekak, a nemam vremena  :sad1:

zvonkec92:
Promjena plana, presveti Dr. Rade me nagovorio da damo jos jednu sansu malossiu. Dijagnosticirali smo problem a problem je bilo suhyevo pametovanje o stavljanju dva dihtunga ispod cilindra a vec je prije toga sami cilindar sturpijan za vise od milimetra prema vrhu. Maknuli sve dihtunge, diht masu stavili i zaljepili ga za blok. zmontirali glavu pa dobili prejaku kompresiju koju alnaser nije mogo okrenut, problem rjesili stavljanjem limenog dihtunga ispod glave. Sad pali super i ide jos bolje, momenta ima iz podruma, cima na zadnji ko iz picke. Napokon je ufazen kako treba a ja sam extremno srečan

Slika nemam puno, radilo se exspresno brzo..

Corector:
Nek ti je vecna slava!

zvonkec92:
Dakle, rally je ufažen kako Bog ( Rade ) zapovjeda, doppler stavljen umjesto malosia jer je bolji, sa piaggiovim 6.4g rolicama. Iza je batina nepomicna u kombinaciji sa pežo linearnom pomicnom i doppler centralnim, malossi fly kvacilo sa bjelim federima. Posto je bacva gore i teske rolice svejedno u ubrzanju ima oscilacije okretaja al aj ostavio sam suhyevu polutku samo da se moze hvalit da mi je dao presavrseni francuski dio. Prvo smo izbacili kurblu jer sam nametao 5 sajbica na radilicu zbog sirokog pezo remena kaj je na kraju rezultiralo da kruna od kurble nije uopce lovila zube, ali i za to smo nasli rjesenje, zavarili smo krunu za zvjezdu ventilvara, sada imam i kurblu i alnaser :D opet sam extremno srečan jer sve funkcionira savrseno

Ovak to izgleda bez krune koja ne lovi zube

gotov proizvod

pozicija remena

Htio je Rade i na ovaj setap isprobati city 16 ali nije mi se dalo vise igrati sa prenosom i montazom auspuha a i onako je spuh vec kaparen pa sam ga spremio u kutiju i ceka novog vlasnika

Mojoj sreci nema kraja, rally ce napokon biti na drumu  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju