Tehnički kutak > Garaža
Aprilia Rally x3
dacerovs:
--- Citat: Corector - 31 Listopad, 2018, 11:23:51 ---Kakvo je to mrljanje, jedan purejet agregat bi rijesio sve ove brlje mrlje by minarelli, ti i pogi s tim minarellcetima ste extremni pacenici bokte hahah eto zasto nitko ne vozi minarelli, posla ko da kucu gradis oko zamorceta :toothy12:
Krstim se ko krstivoj i ne vjerujem jer tocno znam koja vas jos hrpetina posla ceka da ufazite minarelli zamorcad. A bili bi extremnnsrecni s jednim purejet agregatom i to obicnom stokarom :toothy10:
--- Kraj citata ---
Budes ti ispostovao minarelli mrale.
Pricekaj jos malo, jedan dio fali pa kad ga ufazimo, skakat ce samo tako hahahhah.
Sent from my iPhone using Tapatalk
RunnerSukosan:
Samo sto ce to skakanje trajati vrlo kratko :laughing7: sam sam svjedocio koliko se puta minarelli mora stelati tokom tripa :dontknow:
Corector:
Dobro to je istina, minarelli cu ispostovat :icon_biggrin:
Al sve silne radove prije, tijekom, i nakon bogami necu nikad podrzat, cak i sa kupoprodajnim! Treba se vozit i uzivat, i biti uvijek spreman za djir. Ovako, vjecno nespreman, vjecno u fazi ufazivanja :laughing7: Misljenja sam, da svatko treba imati u steku jednog purejeta, a onda nek se radi sve u 16. Jer gorak je osjecaj kad se nesto dugo ufazuje i budes nespreman u nekom trenutku.
Al ovo su nepotrebni koraci, dzaba krecis kad to nije to. Sad sam se vozio iza Elysea, kru te j#bo 65kmh, a ubrzanje kao da se netko zajebava, podsjetilo me na pacenicko Elystarce dok je imao pezinu masinu gore.
A jbg kad me zanimaju samo triperski i komercionalni standardi, i usput mora nadilaziti vojne. Jebes A JE TO.
zvonkec92:
Malossi sport montiran, nemam puno slika bilo je tu posla oko stelivanja i mjerenja kompresije pa mi se nije dalo s masnim rukama po mobitelu. Uglavnom skupila se ekipa i svako je nekaj radio samo ja nikaj. Tomi je meto cilindar gore, dario007 stelao skviš, suhy štelao noćnu smešu na karbu ja sam na kraju samo pospremio alat i sjeo na gotov uštelan skuter.
Naravno morali smo odma to ic razradit po kvartovski hladnog gas do poda i tak cjelim putem, tokom razrade naletili na nekog pjurđetistu ranera, opkolili smo špricu a vlasnika stukli i bacili u grmlje jer je drugaciji od drugih i jer ne vozi karbosa :laughing7:
SF2 Freak:
Jel pnuretisza ziv ostao uopce ? :happy3:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju