Tehnički kutak > Garaža

Aprilia Rally x3

<< < (203/327) > >>

zvonkec92:
I tu se radi pomalo, danas sam cak ulovio vremena za uvrnuti brezone na malossia. Jedan brezon je u cilindru M7 vani M6, drugi je normalan na obe strane M6. Ovaj adapter sa M7 na M6 uzeo na attacku za neku siću, drugi skinuo sa glave od batine, mora bit cim vise kineskih stvari na talijanu. Brezoni su se lagano našerafili u cilindar pa sam ih namazo loktitom nekim, tolko je mocan da sam jedva stigo tih par navoja prstima userafit vec je poceo stezat i nakon 15 sekundi vise se nije ni kombinirkama dao pomaknut znaci jebena stvar je taj loktit sa slike

Cilindar posle ovog zahvata spremljen u štek i čeka da ga montiram....

balki:
taj loctite služi za "zapunjavanje" dosjeda lagera na kućište ili osovinu kad bude prevelika zračnost. U tvom slučaju je problem da se kod demontaže lagera namazanih time koristi zagrijavanje ak se dobro sjećam na dvjestotinjak stupnjeva- što znači da će ljepilo popustit kad se to zgrije od rada mašine.

zvonkec92:
Ma nece, pise da drzi visoke temperature. Dobro je to bez brige ;) Ako ga i izgubim negdje na cesti lako stavim drugi :D

zvonkec92:
Bopper montiran  :toothy10:  na nokat je mekana za oskara sad cemo vidjet kak bu dugo i kak drzi cestu

aragonY:
A lijepa joj je šara  ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju