Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..

Mod za temu 'teretana'

(1/3) > >>

Pulss:
Mislin da bi bilo pametno da stavite nekog tko je aktivan da sreduje ovu temu, a ko se u isto vrime i razumi, jer sta se tamo pocelo pisat to nije normalno.

Tema je poprilicno popularna i kad netko na google bude nesto trazia lako je muguce da ce mu je izbacit, a onda ce procitat nesto sta nebi smia i caos.

Zato vas molin da nadete nekoga i neka barem malo sreduje, jer vidin da tamo modovi nisu bas aktivni.

Btw pritom ne mislin na sebe da me se stavi ko moda, jer nisan toliko puno online. Netko da drzi red tamo.  ;D

Drnda:
ako ce kod mene pod suncem na teretanu, mogu im moderirati sve, u to se kuzim.. ove soft verzije u 4 zida ne pratim, tako da tu nemogu pomoci  :laughing7:

Pulss:

--- Citat: Drnda - 01 Travanj, 2014, 23:31:27 ---ako ce kod mene pod suncem na teretanu, mogu im moderirati sve, u to se kuzim.. ove soft verzije u 4 zida ne pratim, tako da tu nemogu pomoci  :laughing7:

--- Kraj citata ---
:toothy12:  :toothy12:  :icon_thumright:

Reponja:
Pročitao sam vam zadnjih par stranica. Idem sada odijeliti taj škart iz teme u zasebnu temu, pa se tamo nastavite natezati...
Teretana nije moja domena, dnevnu dozu znoja izbacim na šljaci, pa nisam ni kompetentan. Ali da je bilo zabavno čitati, je.

Slažem se da bi trebalo uvesti reda u temu, ali to nije podforum, a davati nekome ovlasti moderatora zbog jedne teme mi
se čini da neće proći... Tko zna, već sam bio u krivu (tako neki kažu, ja sam to potisnuo  ;D )...

Pulss:
Ma nemoj uopce to otvarat u nekoj temi nego sve izbrisi, nema smisla, ili prepravi postove di smo pretjerali i bog.  ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju