Općenito > Generalno o skuterima

SKUTER-PAUK

<< < (5/6) > >>

filiplatinovicz:
pa sa, zašto??? bit će uzbudljivih padova!  :laughing9:

StreetRunner:

--- Citat: mrcina - 09 Prosinac, 2006, 20:31:50 ---zašto

--- Kraj citata ---
Nisam još na njihovoj kubikažom ali sam spretniji pa ćemo vidit ko će pobjedit :laughing11: :binkybaby:

Hrastinski:

--- Citat: StreetRunner - 12 Prosinac, 2006, 10:32:36 ---
--- Citat: mrcina - 09 Prosinac, 2006, 20:31:50 ---zašto

--- Kraj citata ---
Nisam još na njihovoj kubikažom ali sam spretniji pa ćemo vidit ko će pobjedit :laughing11: :binkybaby:

--- Kraj citata ---

neće taj motor voziti svi murjaci

StreetRunner:
Akao ima pametnih murjaka.Ma briga me.U subotu je omiška pandurija oduzela 25 vozačkih dozvola.Kako?
Stala je 500 m od diska na jedno raskrižje i tko bi god išao doma oni bi ga naravno zaustavili i sljedi procedura:alkotest,pojas,prevoženje pijanih osoba,vožnja iza 11 sati itd. Oni se jednostavno iživljavaju na nama,sve je privatizirano,prodano država propada nemogu više nikako drukčije punit proračun nego uzimanjem ljudima koji su ionako bez posla,bez novaca itd. I oni bi u EU.Sramota

rogi:

--- Citat: StreetRunner - 13 Prosinac, 2006, 14:41:58 ---Akao ima pametnih murjaka.Ma briga me.U subotu je omiška pandurija oduzela 25 vozačkih dozvola.Kako?
Stala je 500 m od diska na jedno raskrižje i tko bi god išao doma oni bi ga naravno zaustavili i sljedi procedura:alkotest,pojas,prevoženje pijanih osoba,vožnja iza 11 sati itd. Oni se jednostavno iživljavaju na nama,sve je privatizirano,prodano država propada nemogu više nikako drukčije punit proračun nego uzimanjem ljudima koji su ionako bez posla,bez novaca itd. I oni bi u EU.Sramota

--- Kraj citata ---
Pravila postoje da bi se kršila jel' ?
Nije baš sve tako crno ili bijelo . Ja se ipak užasavam pijanih mladih ljudi koji sjedaju za volan i dokazuju svoju ne znam što na cesti . Najgore od svega je kad pogledaš statistiku čak i vani npr. Italija , najgore nesreće se događaju na odlascima iz disca .Alkohol pojas i brza vožnja su preduvjet nesrećama .
Ne slažem se sa progledavanjem kroz prste nekim tajkunčinama i njihovim sinovima , ali toga ima svuda pa i kod nas . Nismo mi izuzetak .
Iz iskustva mog najboljeg prijatelja ti mogu reći da budeš sretan ako te zaustave i isključe iz prometa jer si pod utjecajem alkohola ili koječeg drugog . Ne vrijedi to polemike , možda si spasio jedan mladi život .

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju