Općenito > Generalno o skuterima

Prvi skuter do 50ccm koji zadovoljava ove uvjete

<< < (12/19) > >>

Grale:
Nebitno koju, makar i Sr max, samo da nije gilera :toothy9: :toothy9:
Zajebavam se.

Odskočili smo od teme jako, mada se već davno počelo samo hvalit svog konja.
Tak da još jedna u nizu od bezuspješnih tema gdje autor želi dobit savjete :toothy11:

Jednostavno, sjedni na par njih i koji ti najbolje paše to uzmi, sve je to isti racku :icon_thumright:

Jurich:

--- Citat: luna500rr - 31 Ožujak, 2014, 19:57:51 ---svaki skuter mora imat i neki plus i neki minus...kolega misli da je njegov elyseo najbolji skuter jer mu stanu dvije kacige pod sic...susjed mu misli da je njegov nrg najbolji jer je od 98' na njemu prominjena svicica, remenja i rolice...
jedino sta ti ja mogu rec je da izbjegavas ama bas sve kineze i da ces bit sretniji s biciklom za 3000kn nego sa skuterom te cjene :icon_thumright:
A tvornicki runner ti trosi ravno 5l...ove price o 3-4 litre slobodno zaboravi

--- Kraj citata ---

3.5 do 4 otvorena 4.5 do 5 gradska

ivano_007:
Izbjegni sve Kineze i sve sa dalekog istoka (osim Baotiana naravno :toothy11:) zato šta za njih uopće nemožeš naći dijelove, a novi dijelovi se prodaju po cijenu zlata, a i u Splitu ih nitko ne želi servisirat.

nomad:
ubili ste coeka u pojam, jadan ce si sad bicikl kupit na kraju  :toothy12: :toothy12: :toothy12:

sto se 50-ki tice meni je to sve isti klinac, samo da nije pezola  :) jos pogotovo ak neces tunirat.

kupis sta ti odgovara i peri/deri

Ivan495:
Neću, imam već bicikl. Samo to treba pedalat  :icon_biggrin:

Tu sam ja, čitam.. Kad stigne plaća za koji tjedan, bacam se u potragu.. 90% da ću ići na starog Runnera..

O tuningu sad baš ne razmišljam. Ako nebi stvaralo probleme na tehničkom i smanjivalo životni vijek skutera, onda bi vjerojatno nešto petljao sa tuningom..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju