Općenito > Generalno o skuterima
Prvi skuter do 50ccm koji zadovoljava ove uvjete
Ivan46:
--- Citat: Drnda - 30 Ožujak, 2014, 18:37:21 ---7 mjesec 2005 ti je krenula nova linija...
runner ti je u tom slucaju najpametnije uzeti :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
slazem se sa drndom,
moj savjet ti je isto da si uzmes runnera,to je dobar i kvalitetan skuter,a i lijepo izgleda,i stari i noviji model.
petarpan:
malo je off topic al za te pare mozes naci fiat punto prva linija ;)
tak da auto nije toliko skuplji, za kupiti naravno (ostali troskovi su druga prica, ali i plusevi)
neos 123:
odakle iz dalmacije ima ovde u st sf2 sa orig 12tkm vozio ga stariji covijek rega do 6 mj po dogovoru reg god dana ja msn 4500
Ivan46:
--- Citat: petarpan - 30 Ožujak, 2014, 19:01:24 ---malo je off topic al za te pare mozes naci fiat punto prva linija ;)
tak da auto nije toliko skuplji, za kupiti naravno (ostali troskovi su druga prica, ali i plusevi)
--- Kraj citata ---
ma brate,koji crni fiat punto,danas svi kupuju mercedese,bwm,audi i slicno. :toothy9:
Ivan495:
Šibenik..
Što se tiče Punta, to mi je sve jasno. Ali opet, auto je najlakše kupiti. Gorivo, registracija, gume, blabla.. Milijun stvari..
To mi zasad ne treba, bitno mi je da se mogu prebaciti od točke A do točke B bez korištenja javnog prijevoza. A za to mi se skuter od 50ccm čini kao odlična stvar.. Pogotovo sad preko proljeća/ljeta..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju