Tehnički kutak > Garaža
Aprilia SR 50 morini
nomad:
Nije moja, frend ju je kupio pa je mene naguzio da mu to slazem. ;D
A posto cu imati jos nekih pitanja. bolje mi ovako da ju dam u garazu.
Uglavnom radi se o morini karb verziji 2003god.
Bila je u jako losem stanju.Zacvikan kit, plastike ubijene,u vilicama voda i te fore.
Nemam slike kakva je bila prije. Bila je srebrna, sa orginal naljkama.
rastavljanje i pranje.
pocetak sastavljanja, nista bez panja ;D
Boja je metallic, na slikama je malo cudna , fotic i nije bas nest.
Stavljen je novi TP trophy. 17.5 dell phva, crveni spuzva bob ,Leo Vince S ,lezajevi/semerinzi, gume dunlop scootsmart.
reparirane vilice, vodena pumpa. prijenos osvjezen novim oprugama, remenom i kvacilom. jos da vlasnika nagovorim da kupi neki posten varijator jer je serijski gore :)
prednji far je bio razbijen, pa je kupljen neki karbon look sa halogenkama, iako sam ja bio vise za far od sr-a 150
Imam jos nekog posla oko struje i treba karb ustelat.
Uglavnom sad pocinje izgledat opet na neko kulturno vozilo. ;D
ljubo46:
Prelijepa sr-ka. Jako mi se svida. svaka cast doveli ste je u red. :icon_thumright:
nomad:
Hvala Ljubo, ma kakva je bila ovo je super sad.
Ubise me plastike najvise, nije bilo komada koji nije ogreban i napukao.
Jos se nisam vozio, ceka se cika Grale da posalje varijator ;D posto sam sjebao zubce na kaloti :-[
Zaboravih da to nije minarelli :laughing7:
Grale:
Evo šaljem u subotu :P
Like za srku
:icon_thumright:
nomad:
imam problem sa vilicom, mijenjao sam semeringe na oba tuba i jedan mi slini i to dosta.
semeringe sam uzimao cotreco dupla usna, metalni obruc. po dimenzijama orginalnih.
sve je dobro slozeno i kolicina ulja po manualu,nista nije osteceno, a curi za popizdit.
vidim sa je vecina foruma u takve vilice trpala sve i svasta pa nije bilo problema.
da probam sa orginalnim semeringom ili sta?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju