Tehnički kutak > Skuter projekti
Derbi boulevard 150
(1/1)
Gogi-vu:
Kupio sam prije par godina navedeni skuter za tada dosta povoljnu cijenu ali plastike i boja su bili u dosta losem stanju! Napokon sam se ove zime odlucio poraditi na tome!
Evo sta sam uspio napraviti :)
S ovim sam zapoceo zao mi je sto nemam drugih slika!
Zatim je pocelo smirglanje... (boja je bila u katastrofalnome stanju tako da sam skoro na svakom dijelu do plastike morao ici)
Neoriginalan kofer i majstor genijalac su doveli do toga da mi je pola plastike na repu popucalo!
Nemam slike kako je izgledalo prije farbanja ali solidno je ispalo!
Zatim mala nesreca i bankina napravili su svoje
Hehe da izolirka nisam imao pri ruci nista drugo ;D
Krajnji rezultat (solidno)
Zatim farbanje :toothy9:
Sa rezultatom sam zadovoljan! Moglo je i bolje, ali prvi puta sam u zivotu uzeo sprej u ruke (da cak nikada nisam ni pisao po zgradama s njime ::) )
Ostao mi je jos kofer koji se jos uvijek radi! (nisam neki majstor za gitanje ali malo vise smirglanja i dodje na svoje )
Uglavnom bio sam kod kod jedno 5 lokalnih lakirera i od njih 5 samo se jedan htijeo uhvatiti farbanja i trazio mi je 1800 kn za sve ali cijena moze porasti ako bude komplikacija (kao uvijek bilo bi ih i boga pitaj koliko bi me sve skupa izaslo).
Sam svoj majstor potrosio sam negdje oko 400 kn za materijal i jako puno sati... Ali na kraju nije mi zao! Nije savrseno, ali tko nezna di su greske nevidi ih! Ja sretan :toothy9:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju