Ostalo > Svijet računala i mobitela

Koji antivirus da ne usporava komp?

<< < (4/7) > >>

zvonkec92:

--- Citat: Brav - 24 Ožujak, 2014, 14:51:59 ---Pogasi nepotrebne servise na windowsima, pretpostavljam da su XP. Ugasi indeksiranje na disku i windows teme tj nastimaj ga na performance. Za grafiku stavljaj cisti driver bez upravljackog softa. Av moze avira iako je najvazniji dio sigurnosti firewall.

--- Kraj citata ---
ti mislis da ja to znam napravit? hhh   graficka se sama inst dok su se vindovsi digli, jedino kaj sam ja dodatno stavio je driveri za zvuk, winamp, updato Windows media player na WMP 11, stavio Operu jer mozila previse steka. i instaliro drivere za wireles stick

JogFromYamaha:
koristi to bez antivirusa i frewalla jer ce ti ubit ovako vec slabu konfiguraciju
rade svaka 2 tjedna instaliraj i preskeniraj komp jer inace ti je sve presporo

Reponja:
Ja koristim Comodo, ne usporava me. Za tvoju konfiguraciju nisam siguran, ali te ne košta probati.
FreeWare je, a proglašen je među 3 najbolja prošle godine. Ima opcija za doplatiti, ako želiš da ti se geekovi iz
Comoda spoje na komp i sami rješavaju probleme, ali je to nepotrebno. Program je jednostavan i dobar, ne maltretira
sa prečestim update-ovima, i prilično je diskretan. Preporučam vam svima da ga probate, ja se ne mrdam sa njega...

Infernus:

--- Citat: zvonkec92 - 24 Ožujak, 2014, 16:20:24 ---ti mislis da ja to znam napravit? hhh   graficka se sama inst dok su se vindovsi digli, jedino kaj sam ja dodatno stavio je driveri za zvuk, winamp, updato Windows media player na WMP 11, stavio Operu jer mozila previse steka. i instaliro drivere za wireles stick

--- Kraj citata ---

Zna se da je najbolji media player desetka, svi noviji su prevare  :toothy11:
u Run upisi services.msc i otvori ti se prozor sa servisima, pa ak ti se da s tim pogledas na guglu koji su nepotrebni pa njih ili skroz ugasis ili samo stavis na manual pokretanje (napamet govorim, te opcije postoje na sedmici, pretpostavljam i da je na xp-u tak)

Pupo:

--- Citat: skoda90 - 24 Ožujak, 2014, 11:21:17 ---microsoft security essentials  :dontknow:

--- Kraj citata ---

Ja isto njega koristim i stvarno najmanje "usporava" komp. Sigurno ima boljih al ovaj je sasvim ok. A najbolji (anti)virus je sam korisnik, tako da programi mogu samo malo pripomoći

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju