Tehnički kutak > Tuning skutera
Piaggio setup!
fortumo33:
--- Citat: ajlavsrku - 25 Ožujak, 2014, 16:48:12 ---otvorija si vec jednu temu o ovome,al cini mi se da neznas ni ti sta bi uzea,a kako neznas koja je radilica a drzis je u ruci?
--- Kraj citata ---
Nisam do sada otvarao temu o kitevima ( jesam otovrio o setupu prije 3-4 mjeseca)
neznam jer sam kupio radilicu veoma povoljno a ucinila mi se pristojnom jer u zivotu nisam vidio radilicu sa manje lufta (lijevo desno)
cini mi se kao bgm evolution ispravi me ako grijesim jer nema nikakvih oznaka na njoj
vukas:
To ti je motoforce evolution(isto ko i bgm evolution, samo nema ispoliranu klipnjaču)
fortumo33:
Evo tacan setup:
Malossi sport(leo vince zx) ili mhr replica(yasuni r)
Radilica gore navedeno (BGM evolution najvejrovatnije)
karb (malossi sport) 17,5 ili (mhre replica) 19mm
malossi multivar 2000
malossi fly kvacilo
i naravno svi novi lazajevi i semerinzi
fortumo33:
Da li je netko od vas koristio motoforce evolution kvacilo i kakvo je po kvaliteti da li je bolje od seriskog jer ako nije da ne kupujem bezveze.
fortumo33:
Motor je u fazi stastavljanja. Imao sam nekoliko komplikacija oko radilice. BGM radilica (gore navedena) kada sam je stavio i sklopio blokove svatio sam da je iskrivljena na strani variomata jer je bjezala 1mm kada se rotira.
Nakon toga sam kupio serisku radilicu novu i stigli su mi ostali dijelovi i evo tacnog setupa
Malossi sport 70 (uradena prva specijala)
leo vince zx-r
seriska radilica
malossi multivar 2000
athena remen
malossi iglicasti i skf lezajevi radilice
topov CDI sa pomjerivim kutem paljenja
serisko kvacilo
dellorto 17,5
E sada me zanima koju diznu da stavim za prvo paljenje jer trenutno je malossi red sponge i dizna 72 i tako je radilo normalno na 50cc. I da li bi radilica mogla drzati barem 15 tkm jer ipak je orginalna a i nova je.
Sto se tice lezajeva radilice. Imao sam 3 komada 2 sam stavio i kada sam rasklopio blokove lezajevi su ostali na radilici i jedan sam skinuio sa 2 sarafcigera bez puno otpora a drugi stavljam nov. Pa da li sam mogao ikako ostetiti taj lezaj jer sam stavio samo sarafcigere pod vanjski dio i nisam puno naprezao i nema vidljivih ostecenja.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju