Tehnički kutak > Tuning skutera

Piaggio setup!

(1/5) > >>

fortumo33:
Kupio sam dijelove za generalke, uglavnom sve novo i od bitnih dijelova, nov leo vince ZX, malossi multivar 2000, radilicu sportsku mislkim da je top performance ali moram provjeriti jer nema oznake ( ima ojacanu klipnjacu i osovinu za variomat) I polovnu sam je kupio ali nema lufta. E sada ja sam uzeo nov cilindar i klip motoforce, ali imam zelju da uzmem malossi sport. Sada bih volio vasu preporuku da li da stavim taj motoforce nov i sve ostane kao navedeno ili da stavim malossi sport 1. specijala s novim klipom i malossi fly kvacilo?

Hvala unaprijed

fortumo33:
*BUMP*

Matija97:
koji motorforce kit si uzo?mislim po meni koji god bio nov je a sport je vec na specijali,jedino je upitna kvaliteta tog motorforcea  :icon_thumright: ja nebi fly stavljo,rade onda deltu ili tako nesto  :icon_thumright: to je barem moje misljenje  :hello:

fortumo33:

--- Citat: Matija97 - 25 Ožujak, 2014, 11:44:48 ---koji motorforce kit si uzo?mislim po meni koji god bio nov je a sport je vec na specijali,jedino je upitna kvaliteta tog motorforcea  :icon_thumright: ja nebi fly stavljo,rade onda deltu ili tako nesto  :icon_thumright: to je barem moje misljenje  :hello:

--- Kraj citata ---

motoforce zamjenski kit, ne znam koji je. Ma zelio bih ensto jace a necu midrace, za novu mhr replicu nemam para!

IceMan:
uzmi dr. evo kit, dobar kit za malo para  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju