Tehnički kutak > Tuning skutera
Piaggio setup!
fortumo33:
Kupio sam dijelove za generalke, uglavnom sve novo i od bitnih dijelova, nov leo vince ZX, malossi multivar 2000, radilicu sportsku mislkim da je top performance ali moram provjeriti jer nema oznake ( ima ojacanu klipnjacu i osovinu za variomat) I polovnu sam je kupio ali nema lufta. E sada ja sam uzeo nov cilindar i klip motoforce, ali imam zelju da uzmem malossi sport. Sada bih volio vasu preporuku da li da stavim taj motoforce nov i sve ostane kao navedeno ili da stavim malossi sport 1. specijala s novim klipom i malossi fly kvacilo?
Hvala unaprijed
fortumo33:
*BUMP*
Matija97:
koji motorforce kit si uzo?mislim po meni koji god bio nov je a sport je vec na specijali,jedino je upitna kvaliteta tog motorforcea :icon_thumright: ja nebi fly stavljo,rade onda deltu ili tako nesto :icon_thumright: to je barem moje misljenje :hello:
fortumo33:
--- Citat: Matija97 - 25 Ožujak, 2014, 11:44:48 ---koji motorforce kit si uzo?mislim po meni koji god bio nov je a sport je vec na specijali,jedino je upitna kvaliteta tog motorforcea :icon_thumright: ja nebi fly stavljo,rade onda deltu ili tako nesto :icon_thumright: to je barem moje misljenje :hello:
--- Kraj citata ---
motoforce zamjenski kit, ne znam koji je. Ma zelio bih ensto jace a necu midrace, za novu mhr replicu nemam para!
IceMan:
uzmi dr. evo kit, dobar kit za malo para :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju