Ostalo > Svijet računala i mobitela

Punit ili novi toner?

(1/3) > >>

ivano_007:
Pitanje je jednostavno ;D

Jel se više isplati kupiti novi zamjenski toner ili puniti postojeći? Jel postoje ikakve mane kod punjenih tonera tipa da je boja nekvalitetnija ili da ga se ne napuni do određene vrijednosti ili da loše utječe na rad printera?

Normalno, zamjenski je skuplji od punjenja postojećeg.

charnel:
nemam zamjerke na punjeni toner.

Sent from my GT-S6500D using Tapatalk 2

ivano_007:
"Prilikom obnove tonera u njemu se moraju zamijeniti fotoosjetljivi valjak, magnetni valjak i gumeni valjak. Detaljno očistiti stari prah i napuniti ga novim."

Ako ga daš nekom površnom, može napravit rasulo od toga.

Ugl. u svijetu medija sam naša jeftiniji zamjenski sa dostavom nego li bi došlo punjenje u Splitu :toothy11:

anabellas:

--- Citat: ivano_007 - 23 Ožujak, 2014, 20:57:56 ---"Prilikom obnove tonera u njemu se moraju zamijeniti fotoosjetljivi valjak, magnetni valjak i gumeni valjak. Detaljno očistiti stari prah i napuniti ga novim."

Ako ga daš nekom površnom, može napravit rasulo od toga.

Ugl. u svijetu medija sam naša jeftiniji zamjenski sa dostavom nego li bi došlo punjenje u Splitu :toothy11:

--- Kraj citata ---

ja sam punim s tintom iz interspara , dobijes 5x 33ml crne i po 33 ml po svake od 3 boje , imas za dosta punjenja.. ja ga vec dvaput punio nemas kaj iglom doziras i na kraju izvuces visak da ne preljeva i deri :D , nis nemas za izgubit , ako se tinta osusi ili ak kojim slucajem nakon ne znam kolko punjenja ne radi onda kupis zamjenski

ivano_007:
Ovo je toner, a ne tinta. Davno sam već izgubio živce sa ink-jet pisačima, laserski su spas (+ prejeftini su crno-bijeli laserski pisači)

Toner je pretpostavljam dosta kompliciraniji za puniti ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju