Općenito > Generalno o skuterima

polovna guma - jel se isplati?

<< < (4/5) > >>

sax:

--- Citat: filiplatinovicz - 20 Kolovoz, 2008, 10:33:01 ---ne igraj se s gumama... kupi novu. KAD PADNEŠ SA STAROM, BIT ĆE TO UŠTEDA!

--- Kraj citata ---
:icon_thumright:

veka84sb:
Slazem se i ja da je bolja nova i da nije pametno na sigurnosti stediti ,al kada se nema para onda je i ta guma bolja nego neka na kojima sam ja vozio ,da konci vire a zaustavni put je skoro pa kao kada ni ne koci. Moram priznati da tako stare gume imaju poseban gust, proklizuje na svakom startu i zabacuje jos kada je pritisak 2.2 bara po samo po sredini dodiruje....ma milina stare gume ah...ove nove su dosadne ,mos se naginjat i stiskat gas koliko te volja on ko zaljepljen na cesti. :icon_tongue:

filiplatinovicz:

--- Citat: veka84sb - 20 Kolovoz, 2008, 23:40:53 ---Slazem se i ja da je bolja nova i da nije pametno na sigurnosti stediti ,al kada se nema para onda je i ta guma bolja nego neka na kojima sam ja vozio ,da konci vire a zaustavni put je skoro pa kao kada ni ne koci. Moram priznati da tako stare gume imaju poseban gust, proklizuje na svakom startu i zabacuje jos kada je pritisak 2.2 bara po samo po sredini dodiruje....ma milina stare gume ah...ove nove su dosadne ,mos se naginjat i stiskat gas koliko te volja on ko zaljepljen na cesti. :icon_tongue:

--- Kraj citata ---

osobito je zabavno posut stazu čavličima i staklom po ožesti po gasu....

veka84sb:

--- Citat: filiplatinovicz - 23 Kolovoz, 2008, 03:21:48 ---osobito je zabavno posut stazu čavličima i staklom po ožesti po gasu....

--- Kraj citata ---
Ne treba samo prodjes kroz industrisku zonu i da vidis spene u gumama pola kile.

Sigurnost ,ma sve je to do glave .... ,ako imas lose gume prilagodi voznju i pamet u glavu ,ako imas dobre gume opet pamet u glavu jer nece te gume spasit ako je glava luda.

dhorvat:
Ako ti tvoja guma nije za upotrebu i ako uz to još i nemaš više od 100 kn kupi gumu al računaj da imaš jako lošu gumu na motoru a to je nekaj najgore kaj može bit.

Ako ne moraš mijenjat rađe nemoj dok ne skupiš pare za novu!!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju