Tehnički kutak > MojSkuter.com servis: FAQ

Gilera Runner 125 sa 82 000 km

<< < (2/5) > >>

Ivan Blažević:
Da nisam siguran nebi ni stavaljao na forum ovo..momak ima kupljenu još jednu polovnu mašinu od VXR 200,I čeka da ova krepa da bi je stavio...ali ova ide,pa ide. :headbang:.i meni je bilo čudno..ali istinito je.Momak ga uredno održava,ulje svakih 3 000 km,sve šta ide i gotovo.Malo ga ugrije ,ide do Zagreba..ma čudo i gotovo.

Tomi_ZG:
Koliko te ovlašteni plača da reklamiraš i hvališ ko da je sveta krava?
Očito prodaja ide loše.

Ivan Blažević:
Jel me mrziš jel sam Dalmatinac ili nešto je drugo u pitanju?? :frajer:..nikoga je ne reklamiram nego ako je nešto dobro to treba i reći...pusti te gluposti o reklamiranju prijatelju...nije u tome kvaka...da je, nebi stavio svoje puno ime i prezime..mislim da je ovo raritet..i da o tome treba malo razmisliti kod kupovine skutera..i svakako poštivati ovu kilometražu..Ja svoj servis na motoru platim časno i pošteno...ne bavim se motorima ni skuterima,u drugome sam biznisu...ali ova kilometraža je za svaku pohvalu i raspravu.Znao sam da če biti ovako zajedljivih komentara..ali neka ih..neka se priča i mozga..za to i postoji forum. :icon_thumright:

luka.ck:
Ma Tomiju je to nepojmivo. on svakih 3000km na svojem runneru mijenja radilicu... ;D

Ivan Blažević:

--- Citat: luka.ck - 19 Ožujak, 2014, 18:00:39 ---Ma Tomiju je to nepojmivo. on svakih 3000km na svojem runneru mijenja radilicu... ;D

--- Kraj citata ---
Dobraaaaaaa... :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju