Tehnički kutak > MojSkuter.com servis: FAQ

Gilera Runner 125 sa 82 000 km

<< < (4/5) > >>

zvonkec92:
ma nema teorije da s istim karikama napravi te kilometre, i da ne troši ni kapi ulja

Ivan Blažević:
Ne znam..pošto kupio poto i vama prodao. :).ako laže vlasnik motora,onda lažem i ja..šta drugo da vam kažem...kako mi je rekao,ja sam napisao ovdje na Forum.Malo je motor izvani kao šlampav..malo bi ga trebalo dotegnit i ušminkat..ali mašina je samo takva...tako mi je rečeno.Ne prodaje ga nego če ga terat dok ide,pa onda ubacit mašinu od Vxr 200..več mu je kući..u garaži...i čeka da ova izduši...ali neda se mali.. :nono:

Dino-X race:
Ovdje u mom kraju, tj. u susjednom mjestu ima jedan speedfight wrc ko moj sa 90 i nešto tisuća km. Znam dečka frendovi smo. Kupio ga je novog i doslovno živi na tom skuteru, vozi se stalno bez obzira na vrijeme i godišnje doba. Mjenjao je samo par puta potrošne dijelove, gume i karb ispuše tu i tamo. Drugo nikad ništa, tipa klip karike...ništa. Samo peri deri, rasturen je zbilja, plastike. Padao je preko nekoliko puta i razbijao ga. Skrpa ga i samo vozi dalje. Mašina neuništiva kaže, pali bez beda i ide sasvim solidno stalno. Nije baš za vjerovat ali istina je.  :)  8)

marko0091:
nije to ništa čudno uz redovito održavanje nema problema. Moj frend ima aeroxa 50, minareli mašina 55000 km. Nikad otvaran i pali ko i prvog dana  :headbang:

zvonkec92:

--- Citat: marko0091 - 20 Ožujak, 2014, 07:44:15 ---nije to ništa čudno uz redovito održavanje nema problema. Moj frend ima aeroxa 50, minareli mašina 55000 km. Nikad otvaran i pali ko i prvog dana  :headbang:

--- Kraj citata ---
seriala ili sa spuhom?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju