Tehnički kutak > Tuning skutera
koji kit,radilicu i lezajeve preporucujete za gileru dna 50?
Grale:
--- Citat: gumy - 16 Ožujak, 2014, 11:36:31 ---rms daje pakiranje ili koyo ili ntn ili skf ležaj, zavisno o parama.
semerinzi koji dođu su većinom KOK koji ako se pravilno ugrade traju ko i bilo koji drugi.
--- Kraj citata ---
Nisu od vitona i često ih zna izbacit van.
Prije tjedan-dva baš bilo to na jednom nrg-u, neće upalit, skinut magnet, a semering iskočil :icon_biggrin:
Bez problema je vožen cijelu sezonu, još prijašnji vlasnik je mjenjal ležaje i semeringe, tak da neznam zkj je sad baš izbacil :dontknow:
Nije velika razlika u cijeni između tih kokovih silikonskih i cortecovih vitonskih, tak da bi ja uvijek išel na corteco.
thelikic:
Evo upravo raskopah blokove i sve povadih van...cekam u subotu dolazi dr.evo gusani,dize 72,red songe malossi,zuti mhr federi kvacila,lezajevi itd...kad sam skido radilicu vidim da su NTN japan lezajevi koji su stavljeni prije 1000-1500 km ? jel ima potrebe to uopce mijenjat s obzirom da cu ja napraviti ovo ljeto mozda kojih cca 2000 km ?? kolko vidim unisteni nisu,tak da pretpostavljam da ih ostavim... ili ipak da zamjenim ? :(
IceMan:
kad vec slazes kako treba ne stedi na lezajevima :P
radije novo i miran si
i dizna 72 sa redspongeom ce biti mala na dr. evo-u, pogotovo ako ce ostat mhr replica auspuh ;)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju