Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
31. Motohappening 22-24.08.2008. - Konacni dogovori str. 7
Benjamin:
a gle..da se neka ekipica skupi...neda mi se ici u 3 ko prosle godine..bilo je to sve jebeno i tak ali malo ekipe...ak idemo idemo posteno...
I da mala promjena kod mene...ja nemogu kampirati..tak da mogu smoa na jedan dan..ko prosle godine ujutro odemo navecer se vratimo...jel moram kolegu na avion voziti u nedjelju na to sam zaboravio...a nemam nikog drugog ko bi uskocio da ga odbaci...
eto pa nek se sad izjasne ko hoce ic..nek se skupi neka ekipa..pa idemo makar na dan...a ak vas bude vise i imate siv bas elju da ostanemo 2 dana onda cu se ja potruditi da sredim nes za nedjelju pa da nadem covijeku prijevoz...
SlowRider:
Isao bih i ja. :dontknow:
RideRR4EveRR:
ovako ja sam reko lavu več motor mi za sad nije u voznom stanju čekam još samo bolcnu kuplunga a ovo se ide jako brzo tako da ču vidit. Ako složim baš pošteno ( a ne da zovemo šlep službu na pol puta ) onda idem sigurno i ja i par frendova :icon_thumright:
Benjamin:
joj j#bo ga ja..ja sam se vozio na svijecici koja je bila na dva navoja zaserfljena do gorbnika i nazad...ak ostanes u kvaru poputu servisiramo...ak se neda sloziti onda kemijamo dalje..slepat cmeo s skuteirma..jaa sam imao prosle godine i kablove i strik
dino_sk:
--- Citat: robert - 19 Kolovoz, 2008, 23:53:53 ---6 ljudi? jedino ako još dođu dečki iz siska i mi još kupimo dvojicu da idu s nama!
--- Kraj citata ---
od decki iz siska s foruma ide samo mata_125 ak mu bude sve u redu s nogom jer je pao
a trebali bi jos dvojica ic sa yamahom xt125 i apriliom sr150
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju