Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

31. Motohappening 22-24.08.2008. - Konacni dogovori str. 7

<< < (23/24) > >>

Lav:

--- Citat: robert - 23 Kolovoz, 2008, 22:18:57 ---ne mora on nas slušati ali nek si jednom kupi poštenu mašinu za fun i putovanje i miran je!
imao je sp-a i trampio ga je za rs-a i sad ovo mito i korupcija :toothy10:

--- Kraj citata ---
I pošto vidim a niste upuceni  ovako dao sam spa za   rsa i nisam opet nimalo  pozalio rs mi je bio dobar vozio sam se svaki dan i k tome na njemu zaradio  zaradio i to  ok novce i ja se ne bunim i da i uzeo sma mita da i opet nisma pozalio  sad cu opet uzet no ne vxra nit nekej tak nego neki 4t motor makinu hihi..... :icon_thumright:

robert:
ma istina nisam upućen! prijatelju uzmi ti sebi što želiš! sad kad si spomenuo 4T mislim da si na dobrome putu! ako ti se te jurilice tako sviđaju onda si uzmi nešto što će izdržati 3 kilometra bez šerafanja po njemu!

ChRiStIaN:
e tocno to...prvo rs t ije svako malo ens bilo i prico si o vxru...sad mita uzmeš...iskreno meni su oba jedni od ruznijih motora, runner je bar lijep ak nis drugo!  ;D

Honda SR:

--- Citat: robert - 24 Kolovoz, 2008, 11:45:37 ---ma istina nisam upućen! prijatelju uzmi ti sebi što želiš! sad kad si spomenuo 4T mislim da si na dobrome putu! ako ti se te jurilice tako sviđaju onda si uzmi nešto što će izdržati 3 kilometra bez šerafanja po njemu!

--- Kraj citata ---

Ugledaj se barem na mene... sa 2T na 4T i nikad sarafljenja.... 4T !  :headbang:

exfreerider:
bude Lav naučio još je mlad :frajer:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju