Općenito > Generalno o skuterima
Koji novi skuter kupiti?
azazel:
Pozdrav svima,
kupujem neki novi skuter do 50ccm.
pa koji da uzmem?
zapeli su mi za oko:
Yamaha Aerox R50 Naked
Aprilia SR Motard
Aprilia SportCity One
TGB Bullet
i yamaha neos easy mi je ok, al ne kuzim cemu čelični kotači i paljenje samo na kurblu.
Od nabrojenih najradije bi Aerox ali je ona i najskuplja, a kao najjeftiniji izbor mislim da je TGB.
Novi kupujem jer Kupujem na kartice, a i novo je novo.:)
da cujem sad koji je najbolji izbor po vama?
steeef:
najbolje onda aeroksa pošte je ipak vodenjak i ide bolje od ostalih..ostali su zračnjaci i vjerojatno budeš razočaran performansama istihpogotovo ak sad voziš f15.
sr motard je u biti piaggio typhoon smao ima aprilia naaljepnice,isti zračni agregat ima i sportcity one.
azazel:
da vozim firefoxa koji je isao ooodlicno, al i nije u nekom bajnom stanju pa bi radje novo.
i ja sam najvise za aerox, i to taj naked.:) razlika u cijeni izmedju nakeda i obicnog nije ni 1000kn. kostao bi me 19700 a to mi izgleda jaako puno za 50cc skuter.
Ivan031:
Da kupiš aeroxa 2006-7-8 i da kupiš novi set plastika i mašinu složiš nanovo uštedit ces novaca a na istom si po meni davat 20tkn za skuter od 50cc nema smilsla, ali tvoje su pare :icon_thumright:
steeef:
naravno da je isplativija opcija uzet polovno u dobrom stanju nego novo iz dućana..
jbg,čim oćeš bolji skuter,bolja je i cijena..tak je uvijek bilo i bude..
al vjerujem da s ovim ostalima nebudeš zadovoljan,ni s ubrzanjem ni krajnjom brzinom pa budeš opet bacil 13 14 15 hiljada za bezveze
digni keš lovu sa kartice pa kupuj polovno :P
--- Citat: Ivan031 - 11 Ožujak, 2014, 16:56:03 ---Da kupiš aeroxa 2006-7-8 i da kupiš novi set plastika i mašinu složiš nanovo uštedit ces novaca a na istom si po meni davat 20tkn za skuter od 50cc nema smilsla, ali tvoje su pare :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
znamo i mi to i pokretač teme..samo kaj očito ne raspolaže s kešom kad je rekel da misli uzimat na kartice..a možda mi se ni neda raskapat pa sve nanovo slagat..nismo svi isti :P
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju