Ostalo > Svijet računala i mobitela
iphone vs galaxy
IceMan:
zanimaju me vassa misljenja i sta mi preporucujete. prednosti i mane oba mobitela, ako imate jos koji uređaj za predlozit dobro bi dosao
NOX:
Imao sam i jedan i drugi nekoliko komada i iphone je jednostavno bolji meni po pitanju softweara i zavrsne obrade dok galaxy svaki koji sam imao skida se boja sa plastike i nemoguce ju je promjeniti jer je vezana za ekran i sto mi je najgore svaki mi pocne sporije radit nakon pola godine i moram ga resetirati. Sto se tice aplikacija u appstoru moras sve zivo platit a na androidu nemoras ako ides preko nekog blackmarketa mozes dosta ustediti i naravno imaju 2god garancije dok iphone jednu. Nadam se da ti je pomoglo :icon_thumright:
IceMan:
hvala ti puno a to u vezi boje stase ljusti stavit ci odma gumenu zastitu....
mislio sam kupit s4 mini
NOX:
Dobro to ti moze smanjiti ali ce ti se svejedno guliti boja bas zbog te maskice jer pritisce maskicu na krajevima okolo ekrana samo nemoj previse je skidati i biti ce ok inace meni se na tek otvorenom galaxyu pocela guliti nakon 3 dana pa sam ga odmah prodao :icon_biggrin:
ivanm:
ja sam s4 mini stavio odmah u navlaku ne radi zaštite od otpadanja boje nego jer je tanak i klizak i par puta mi je doslovce izletio iz ruke ko sapun, sad je ipak bolje :)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju