Tehnički kutak > Tuning 4T skutera
Runner sa 209 na 278cc
balki:
Vezano za same utore- nema se svemirskeih alata i CNC glodalica;-) Iskreno da dođem do te točke utore bi napravio sam glodalom u stupnoj bušilici a za klip bi napravio drveno postolje pod kutem i smislio način kako da ga stegnem da ne mrdne i pomalo... Ako se radi o mm ili mm i pol dubokom utoru vjerujem da mu nebi smetalo a sumnjam da bi trebalo više.
(ovo je onako otprilike pretpostavka optimističke varijante nakon pregleda fotki sa neta)
steeef:
ja sam stavil malossi bregastu na svoju 250 masinu..
nsam cul nikakvo zveckanje al budem ju opet rastavil da vidim,dal ima kakvih tragova na celu klipa pa po potrebi da se zaglodaju upustenja za ventile..
mada po mjerenju serijske 250 bregaste i malossieve,bregobi nisu nist visi ,nego malo siri..
al svejedno budem provjeril prije nego bude u pogonu..
imal sam neku ideju da bi serijski cilindar izbusul na 74 mm da stavim malossi klip 74 i dignem na 269 cc...
imam doma 2 cilindra koja su ko stvorena za tak nekaj..
imam i glavu jos jednu od 250 koja je spremljena da bi se ubacili malossi ventili...
takav pothvat sa dijelovima i majstorom bi ispal oko 300 evra..na to malossi bregsta,pm tuning povercomander,sbk sa 360° granom po uzoru na pm..
Tomi_ZG:
--- Citat: NOX - 14 Listopad, 2014, 14:53:27 ---Razmisljao sam o turbini ima cak i video da je netko to stavio na gp1 250 ali mi se cinio prevelik zahvat
--- Kraj citata ---
Baš sam gledao po netu turbo projekte,iskreno ovo je pregadno složeno,mada bi se bilo fora vozit na tome
Al je zato ovaj nexus :jerk:
steeef:
pa i nije nest lose,osim auspuha..
ima jos manjih turbina i da se to ljepse slozit..
dachi:
nexus qurcu nevalja,vidis da se prehladio,stalno kise :laughing7: :laughing7:
jel bi ovo bilo nesta od tog,neki dan naletio na ejebu pa pitam.. http://www.aliexpress.com/item/high-quality-Turbo-500-Turbo-kit-Electronic-turbocharger-MINI-car-Electric-turbine-supercharger-with-mushroom/2049242098.html
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju