Tehnički kutak > Tuning 4T skutera

rocky 72ccm sramoti mene i sebe :D

<< < (5/11) > >>

njacte290:
Šta reći...moj ti ide nekih 70-75 max (po gps-u) sa dužom getribom i ostalim djelovima. Zamjena getribe je po meni plug & play. Nisam radio al sam gledao i nije problem. Uzmi bregastu osjeti se razlika. Uglavnom, što god napravio nećeš dobiti neke ekstra rezultate sve su to sitnice.

zvonkec92:

--- Citat: luna500rr - 07 Ožujak, 2014, 09:31:09 ---za pocetak promjeni diznu i skini pregradu iz airboxa...

--- Citat: zvonkec92 - 07 Ožujak, 2014, 06:50:38 ---startu pojede mog cvaju sa spuhom.

--- Kraj citata ---

onda ti je rastelan relly :P

--- Kraj citata ---
nije nego taj rocky jednostavno ima dobar start. kad si ti vidio da ja imam nesta neustelano?? kod mene ta rijec ne postoji.

ropee:
Di nabavit dužu getribu , naime i ja sam ponosni vlasnik Rockya ?  :toothy11:  :toothy3:

zvonkec92:

--- Citat: ropee - 07 Ožujak, 2014, 10:07:26 ---Di nabavit dužu getribu , naime i ja sam ponosni vlasnik Rockya ?  :toothy11:  :toothy3:

--- Kraj citata ---
njuskalo ili kupis neki stari blok il cijelu masinu za 150-200kn i izvadis si getribu

skoda90:
sad sam pogledo na ovoj jednoj masini kod mene,zvono 11 krugova napravi dok "kotac" cijeli...
rastavio sam prijenos i sad jel treba mijenjat samo primar i sekundar ili i osovine od kuplunga i tocka?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju