Tehnički kutak > Tuning skutera

Runner 50-malossi sport kit 68ccm?

(1/2) > >>

roby99:
Pozdrav ekipa da ne otvaram novu temu imam p vako imam gileru runner 50 i mislim stavljati na masini je sljedeci setup polini multivar malossiro ederici i bijeli malossicengralni..auspuhjeleo vi malossi red sppnge..pa me zanima koja bidizna i mjesa zraka i koja je svijecica najbolja za kit... jos nesto jel mozi ici standardna glava na taj kit?

Ceki21:
jao :D
a diza cca oko 68, svjecica  ngk br9eg
a sto se glave tice, ako prosiris unutarnji promjer glave na 47 mislim da pase ;)

zasto bi stavljao standardnu glavo, ako imas original od kita ?

roby99:
Problem je sta je cilindar polovan al je dobar nije nista prisa i nema riseva a klip i karike imam nove..a glavu nisam uzea posto je od purjeta a ja to stavljam na obicnu..

kopanica:

--- Citat: roby99 - 04 Ožujak, 2014, 18:22:50 ---Pozdrav ekipa da ne otvaram novu temu imam p vako imam gileru runner 50 i mislim stavljati na masini je sljedeci setup polini multivar malossiro ederici i bijeli malossicengralni..auspuhjeleo vi malossi red sppnge..pa me zanima koja bidizna i mjesa zraka i koja je svijecica najbolja za kit... jos nesto jel mozi ici standardna glava na taj kit?

--- Kraj citata ---
da je to moj skut ja bi ctavio ovak oko 70 diznu mozda molo i manju i definitivno ngk iridium svjecicu ili denso iridium ali imaj na umu da je takva svijecica 200 kn, ali vjeruj mi da se i to isplati jer sam ja skrtario pa mi je klip progorio  s jedne strane na drugu zbog lose svijecice

ditek:

--- Citat: kopanica - 07 Ožujak, 2014, 22:48:50 ---
--- Citat: roby99 - 04 Ožujak, 2014, 18:22:50 ---Pozdrav ekipa da ne otvaram novu temu imam p vako imam gileru runner 50 i mislim stavljati na masini je sljedeci setup polini multivar malossiro ederici i bijeli malossicengralni..auspuhjeleo vi malossi red sppnge..pa me zanima koja bidizna i mjesa zraka i koja je svijecica najbolja za kit... jos nesto jel mozi ici standardna glava na taj kit?

--- Kraj citata ---
da je to moj skut ja bi ctavio ovak oko 70 diznu mozda molo i manju i definitivno ngk iridium svjecicu ili denso iridium ali imaj na umu da je takva svijecica 200 kn, ali vjeruj mi da se i to isplati jer sam ja skrtario pa mi je klip progorio  s jedne strane na drugu zbog lose svijecice

--- Kraj citata ---
:laughing7:
Nije ti progorio klip zbog tog sto nisi imo iridium svjecicu, nego zbog krivo toplinske vrijednosti svjecice ili nenaštelanog karburatora

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju