Tehnički kutak > Tuning skutera

svijetla na novom runneru

<< < (7/9) > >>

Antares:
kako se dode do svijetla?

Maknuo sam gilerin znak, otsarafio onaj saraf ispod znaka te ona 2 sarafa s unutarnje strane skutera ispod volana, al svejedno nemogu izvaditi srednji dio prednje maske. Jel treba cijela prednja maska ici dole ili?

Rossi:
srednji dio tj ona crna plastika na kojoj znak bude ti se skida tako sto onaj saraf odvrnes ispod znaka....stavis ruke na crnu plastiku prema gore je gurnes...tj prema volanu(prema nebu :D)...posto na njoj imaju kukice u obliku slova J i uklope u prednju masku...

ive_91:
8000K
procito sam da je neko reko kelvina... a kelvini su jedinica za temperaturu..

a kandela je jedinica za svjetlost...samo neznam dal se oznacuje sa K ili C

ovo pitam tak informativno jer su mi kelvini malo blesavi na toj temp. bi se i vrag rastopil...

Benjamin:
Za xenon se u kelvinima mjeri svjetlost..odnosno boja svjetlosi...neznam iti ja zas detaljno objansjenje nemam..tak je jendostanvo..

a to so kazes kandela da je za svjetlost je isto tocno...ali kandele mos preracunati u vate....a xenon imam recimo 35w zarulja koja svjetli jednako ko 55w obicna zarulja...

a boja svjetlosti je u kelvinima..

ChRiStIaN:
potpis...ja sam samo 35w viđao yenon...dok su normalne zarulje 55w!

@ antares - imas svagdje te ledice za kupit...sam nemoj pogresno grlo uzet...trazi LED bijele ledice i svijetlit ce ti predobro!  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju