Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Susret u ZG sa svom ekipom koja moze doci

(1/7) > >>

Drnda:
evo prije 10 minuta se dogovorio sa burazom da idem u njega u ZG na nekoliko dana, mozda i 2 tjedna skoro, uglavnom volio bi vidjeti ekipu iz zg, Broj moba na koji me mozete dobiti je 091 979 6753... Kichu sam jedinog i sena sa ovog foruma vidio preko zime, ajde molim vas javite se, volio bih se naci osobito sa robertom i slowom da im vidim pile...idem za nekih pola sata, pa ako netko hoce da napravimo neki meet super, javite mi se i ponesite kacigu viska.... :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:
edit: on stoji na tresnjevci u ogrizovicovoj ulici, mozda nekih 500 metara od cibonina tornja.... Robi mi se vec javio :hello:

Drnda:
evo jedva u njega se uspio preko dial upa se spojiti na forum, uglavnom jos nikoga nisam vidio od ekipe iz zg-a, dajte javite se, svi bi htjeli se susresti ali nitko to ne moze i realizirati, ocekujem da mi se netko od vas uskoro javi na mobitel i da nekoga sa ovog foruma i vidim, mislim da sam ih nekoliko i vidio u prolazu sa ovog foruma na skutovima ali eto...

DAMIR-RUNNER:
ogrizoviceva?tam mi je baka a ja sam par ulica dalje ;D

mrcina:
pa on je preblizu da se nebih zaletio.

mrcina:

drnda i robi drndaju pod cibonom , jel bu to novi wtc u padu ili ne, nebude bez brige to drnda ispija sprite.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju