Tehnički kutak > Garaža

Speedfight 2 LC

<< < (4/5) > >>

FeZox-team:
sasvim uredan pezov ma pic pic je  :icon_thumright:
ja sam svoje alu podnice radio, al od rebrastog aluminija

Erestor:
Yasuni R (vidi sliku profila) sam imao na tom kitu to je bilo ok ali bucno za moj ukus :) kit ima jako puno momenta tako da sto se tice snage to mu ne fali cak i sa serijskim auspuhom kojeg cu zamijeniti za leovince touring kad skupim novce dakle rezu nebi stavljao vise. Tokom godine cu jos staviti to led stvjetlo i ako nadjem povoljno retrovizore. Uglavnom svake godine nesto i super. I meni se svidja mi se kako su mu sjele bijele felge puno bolje nego orginal crne.

JohnnyBoy:
Tako znaci izgledan tvornicki ofarban SF2 u plavoj kombinaciji, tako izgleda i moj s bijelim felgama samo je prijasnji vlasnik valjda radi silnih padova ove srebrne maske ofarbao u plavo i variomat kao i spuh u broncu o.O

Erestor:
Slike nakon pripreme za ovogodisnji tehnicki

Planovi za dalje su ako posluzi zdravlja i posao definitivno amortizeri, promjenjen je auspuh kao sto sam i rekao da budem zbog izgleda.
Stavljene nove gume i stavljen novi jaci AKU od 4Ah ostalo je kako je bilo sjedni toci vozi

skuteri_zg:
Samo nemoj zaboraviti na ono što mnogi koji voze speedfight, a to je redovito mijenjanje selena u vilici. On dok je ispravan, motor drži bolje nego sa vilicom s 2 kraka, ali kad se istroši je opasan po život :D

Inače ova boja je jedna od meni dražih, Wrc retrovizori nebi pasali na ovaj skuter, ne s ovom kombinacijom boja, a LED već možda i bi. Ovaj bočni nogar bih definitivno zamijenio za kromiranu verziju.

uglavnom samo ga dalje pazi i mazi, jer SF je meni osobno jedan od najdražih skutera

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju