Tehnički kutak > Tuning skutera

Serijala i Power-Band

(1/4) > >>

wark:
ehh ovako
prije sam imao seriski cilindar znaci 40mm i kad se dosta zaletim sa skuterom onda auspuh dobije onih svojih 5 minuta tj.powerband a sad kad imam 42mm nema sanse da imam powerband... jel to sad nemoze 42ovjka toliko zavrtiti ili sta??
u pitanju je Laser X -Pro...
i jel ima veze vuna u topu sa powerbandom??
molio bih svakog da napise bila sta u vezi ovog SVA misljenja su dobro dosla !!!

wark:
itko?

anabellas:
sta ti pises kume  :o   uglavnom svaki auspuh ima svoj powerband , to znaci da najvecu snagu ima na npr. 8000 okretaja , nema veze to dal se ti zaletis sa skuterom il ne ..
ako je p.band na 8000 onda trebas rolice i federe i centralnu (ulg prijenos) naštelat  da gađa te okretaje .

p.s. naravno da vuna nema veze s tim

Tomi_ZG:

--- Citat: anabellas - 02 Ožujak, 2014, 16:49:31 ---svaki auspuh ima svoj powerband , to znaci da najvecu snagu ima na npr. 8000 okretaja , nema veze to dal se ti zaletis sa skuterom il ne ..

--- Kraj citata ---
Pobrko si i ti malo,seljački prevedeno powerband bi bilo radno područje,odnosno u ovom slučaju raspon okretaja od-do,ovo o čemu vas dva pričate je rezonancija.

--- Citat: wark - 01 Ožujak, 2014, 23:08:21 ---i jel ima veze vuna u topu sa powerbandom??

--- Kraj citata ---
:toothy12: :toothy12:
Ajde razmisli malo

anabellas:

--- Citat: Tomi_ZG - 02 Ožujak, 2014, 17:04:35 ---
--- Citat: anabellas - 02 Ožujak, 2014, 16:49:31 ---svaki auspuh ima svoj powerband , to znaci da najvecu snagu ima na npr. 8000 okretaja , nema veze to dal se ti zaletis sa skuterom il ne ..

--- Kraj citata ---
Pobrko si i ti malo,seljački prevedeno powerband bi bilo radno područje,odnosno u ovom slučaju raspon okretaja od-do,ovo o čemu vas dva pričate je rezonancija.

--- Citat: wark - 01 Ožujak, 2014, 23:08:21 ---i jel ima veze vuna u topu sa powerbandom??

--- Kraj citata ---
:toothy12: :toothy12:
Ajde razmisli malo

--- Kraj citata ---

naravno, mislio sam podrucje oko 8k , bit je vjerojatno shvatio   :drunken_smilie:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju