Tehnički kutak > Tuning skutera

Aprilia SR50

(1/2) > >>

Dominiq:
Poz svima, novi sam ovdje pa eto imam i nekoliko upita. Naime vozim Apriliu SR50 stariji model, jako učuvan, 17000km, na sebi ima LeoVince ZX. Motor ide nekih 75-80 km/h max. Htio bi malo start i ubrzanja poboljšat ako je moguće bez kita, pa da mi kažete šta da stavim i napravim. Krajnja brzina mi i nije tolko važna. Hvala unaprijed.

cvele60:
E brate nista bez kitovanja-al tu ide gomila stelovanja,tako da je tvoj izbor dal -ili ne :icon_biggrin: :drunken_smilie: 

Drnda:
preslaba je to brzina za zx, ipak bi po satu trebalo poazivati vise, promijeni oprugice na kvacilu, centralni , remen te mozda i rolice, ne mora znaciti da trebas mijenjati nego treba provjeriti stanje, te nastelati karb

dhorvat:

--- Citat: Dominiq - 16 Kolovoz, 2008, 23:41:30 ---Poz svima, novi sam ovdje pa eto imam i nekoliko upita. Naime vozim Apriliu SR50 stariji model, jako učuvan, 17000km, na sebi ima LeoVince ZX. Motor ide nekih 75-80 km/h max. Htio bi malo start i ubrzanja poboljšat ako je moguće bez kita, pa da mi kažete šta da stavim i napravim. Krajnja brzina mi i nije tolko važna. Hvala unaprijed.

--- Kraj citata ---

Ak je mašina u redu, a vjerojatno je ak si ga čuval na hladno i dobro ulje stavljal, onda zamijeni remen i rolice pa ćeš vidjet kaj dalje.

greenlite:
A zakaj nitko ne spominje variomat? :dontknow: Kupi variomat to ti je cca 500kn i dobiš rolne i centralni

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju