Tehnički kutak > Garaža
Yamaha Majesty 125 by luka.ck
mario_sf:
Nice ;)
I cim slozis odma na put do mora da ga razradiš ;)
luka.ck:
Moram se malo javiti da ne mislite da nista ne radim. :toothy3:
Prekjucer sam dopelal felge, nogare i nosaca kofera sa plastifikacije i sve je odlicno ispalo. Slike nazalost nemam, jer nisam sitgo slikat. Jucer sam namontiro kotace, nogare i neke plastike, auspuh tak da mi je jos jedan dan posla ostalo. Dosta vremena sam izgubio sa fedrom centralne nogare... Namucio se ko Isus Krist. :angry7:
Evo i jedno pitanje. Prije nego sam felge vozio na pjeskarenje, na prvoj felgi sam dobro zastitio lezajeve sa krpom i izolirkom, al je svejedno prilikom pjeskarenja u lezajeve uslo nekaj pijeska i zacvikali su. Ja sam ih sa kompresorom dobro ispuhao i sa spricom nadrukao vazelin u utor gdje su kuglice. Nakon toga sam ih "razradio" sa osovinom i sad obavljaju svoju zadacu i ne cvikaju. E sad me zanima dal je pozeljno da oba lezaja na prvoj felgi zamijenim novima ili da ostavim ove stare koje sam uspio spasiti? Inace se kotac glatko okrece, bez ikakavog kocenja ili zapinanja.
Hvala!
skuteri_zg:
svi budu rekli mjenjaj al ako sad rade vozi dok se ne javi problem ako se javi onda mijenjaj
luka.ck:
Nadam se da nece u voznji zablokirat i katapultirat me.
luka.ck:
Filter goriva (RMS) sa prethodne stranice nista ne valja. Curi benzin na sredini filtera gdje je spoj. Danas sam te spojeve oblijepio sa vrucim ljepilom ali i dalje curi benzin tako da taj filter ne kupujte jer je teski skart.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju