Tehnički kutak > Garaža

Yamaha Majesty 125 by luka.ck

<< < (6/13) > >>

steeef:
s obzirom da znam da za siceve od runnera strog naplaćuju po 250 kn tapeciranje iz jednog komada skaja,bez šivanja,spajanja itd,rekel bi da ti je cijena u najmanju ruku poštena..
dok mi neko napravi točno ono kaj oću,ne pitam za cijenu..

kaj se felgi tiče,mat crna bolje bude stajala na felgama nego bijela..izraženiji bude kontrast i bijele felge nisu nikad bijele..osim kad opereš skuter pa do prve vožnje..sve se vidi na njima,od prašine sa ceste do prašine od kočenja i trošenja pločica..pa i svako mušje g#vn%..

ajlavsrku:
ipak je "ozbiljan" skuter a ne prdekalica tako da moje mišljenje su crne felge

ivek_sr:
Bit će nešto iz toga, ja bi samo nabavio neki drugi prednji blatobran... serijala je baš grda

luka.ck:

--- Citat: ivek_sr - 18 Travanj, 2014, 18:48:00 ---Bit će nešto iz toga, ja bi samo nabavio neki drugi prednji blatobran... serijala je baš grda

--- Kraj citata ---

Ma bit ce, kako da ne. Danas su se cistili blokovi i masina od masnoce. Skinuo sam i amortizere zadnje, jer drugacije ne mogu dobiti dolje kotac. Zanima kako da ga rastavim amortizer da oprugu ispjeskarim i plastificiram.

Radi se o ovakvom Paioli amortizeru:

Zivim u gradu tak da nemam nikakav poseban alat i aparat za varenje pa da napravim onaj improvizirani alat sa kojim se stisnu opruge.
Da odem do nekok automehanicara pa da mi on to rastavi?

JogFromYamaha:
pusti orginal boju jer ona najdulje drzi a ako nemas španer onda je to opasan posao
imam ga ja ako zatreba

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju