Tehnički kutak > Tuning skutera

sr 50/70

<< < (2/11) > >>

seba:

--- Citat: speed - 16 Kolovoz, 2008, 14:14:34 ---
--- Citat: seba - 16 Kolovoz, 2008, 14:12:46 ---
--- Citat: aprilija top - 16 Kolovoz, 2008, 14:10:13 ---tp radilica,trofy,delta,wingbell,zuti centralni i lakse rolice to ces morat stelat tak i tak i kab lamelice i dalje rokaj po stajlingu

--- Kraj citata ---

lamelice vec imam kupljene,samo ne znam gdje se nalazi taj usis kuda idu

--- Kraj citata ---
sa karba ima prirubnicu i ona je spojena s blokom,lamelice idu na mjesto di se spaja prirubnica s blokom,u biti unutra prirubnice,raskopaj pa ce ti sve bit jasno

--- Kraj citata ---

ok,hvala!

seba:

--- Citat: speed - 16 Kolovoz, 2008, 14:13:16 ---
--- Citat: aprilija top - 16 Kolovoz, 2008, 14:10:13 ---tp radilica,trofy,delta,wingbell,zuti centralni i lakse rolice to ces morat stelat tak i tak i kab lamelice i dalje rokaj po stajlingu

--- Kraj citata ---

radilica moze ostati i serijska,ali ako imas para uzmi i nju,noramlno odmah ti trebaju i novi lezajevi i semerinzi

--- Kraj citata ---

da znam to za semeringe i lezajeve,a moja radilica ima vec 16000km pa bi je ipak promijenio

aprilija top:
moze ti serijska jos puno izdurat s base kitom ali ako imas 700kn viska kupi ju ipak je sportska sigurno je sigurno kad sve vec stavljas

seba:

--- Citat: aprilija top - 16 Kolovoz, 2008, 14:23:10 ---moze ti serijska jos puno izdurat s base kitom ali ako imas 700kn viska kupi ju ipak je sportska sigurno je sigurno kad sve vec stavljas

--- Kraj citata ---

to isto i ja mislim :icon_thumright:

vasso123:
Nema veze sto je base kit,nardo je gore,to ce se dosta vrtit,tako da ti svakako promijeni radilicu...a i bolje nemoj vozit na nardu,nardo je malo prejak za nepreradjeni trophy,uzmi neki malo slabiji spuh

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju