Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..
upozorenje?
daRio:
--- Citat: skuteri_zg - 19 Veljača, 2014, 21:46:45 ---onda u buduće ako već smatrate da je nešto spam, pošaljite mi pm uz opomenu sa tom rečenicom, da bar znam kaj smatrate spamom.
ovako neznam o ćemu se radi... :icon_scratch: :icon_scratch:
--- Kraj citata ---
Kolega,imamo ovlasti da procjenimo šta je spam a šta nije i postupamo shodno tome.
U prijevodu,nitko od nas nije dužan tvoju malenkost upzoravati da si u prekršaju već to rješavamo.
U tvom slučaju je bilo brisanje posta i warn a to što ti ne možeš shvatiti da se forum ne vrti oko tebe i da ti nitko nije dužan pisati "pisma upozorenja glede možebitnog kršenja forumskih pravila",to je tema za neku drugu priliku.
Što se mene tiče,sve sam rekao i nemam namjeru dalje voditi polemiku o nečemu gdje nisam pogriješio.
The End.
Drnda:
A za sve ostale, u svakome podforumu ima sticky tema sa pravilima kojih bi se trebalo drzati, kao i pri samoj registraciji.. a to sto nitko nem a vremena procitati nesto , to je nesto sasvim drugo.. modovi su tu da uvedu red kojeg se forumasi ne pridrzavaju, da se malo cesce citaju pravila i razmisli prije nego se nesto napise, bilo bi puno bolje...
a da ne govorimo o stvaraju duplih profila i dijeljenju istih :icon_thumright:
steeef:
sa warnom dolazi automatska poruka vezana za temu u kojoj je spammano ili prekrseno neko drugo pravilo..
svrha warna je da se ne pisu pm-ovi i svakog posebno upozorava i pisu upozorenja 'rucno'..
promiskit prije pisanja i nebude zabuna :icon_thumright:
daRio:
Ja i kolega skuter_zg smo izmjenili par poruka i život se nestavlja,problem riješen.
Lock.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju