Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Gilera Runner VXR by Poggiali

<< < (3/26) > >>

Poggiali:

Stigli sprejevi  :angel9:

I konačno našao filter benzina, sve servise zvao, niko nema, sve benzinske obišo ovdi, auto djelove, niko nema mali filter goriva, i nađem konačno na tifonu u Zaboku, stim da sam skoro i tu dobio košaricu, jer mi ženskica pojasni da oni to nemaju, al ček ajd da ona vidi, i lol pol metra od nje puna kutija boschovih filtera za 9.00 kn , aaa :)

Poggiali:
Konačno sve plastike posložio, dosta mi je više niš ne radim :p

Znači farbana je plastika volana, bočne prednje, zadnji blatobran, zadnji poklopac spojlera, to u cvrveno, onda u crno one 2 plastike na volanu, retrovizori, ona velka središnja plastika, i kod nogu bočne plastike.  Za sad bude ok tako, a za zimu se nadam ulovi lakirera pa da mi sredi u neku drugu boju. Neznam možda ove srebrne plastike da lbi bilo bolje da su crvene ili crne ?

I da kad sam več sve rastavio, reko da tablicu odma riješim, valjda bude ok tak...

Bokygs:
Odličan je runner :icon_thumright: :notworthy:
A plastika bi meni najbolje izgledala da ovo udubljenje u crveno,a ostalu površinu plastike u crno :dontknow: ,a podnicu u crveno :dontknow: ,ma napravi kako se tebi najviše sviđa :frajer:

Poggiali:

--- Citat: Bokygs - 15 Kolovoz, 2008, 20:49:59 ---Odličan je runner :icon_thumright: :notworthy:
A plastika bi meni najbolje izgledala da ovo udubljenje u crveno,a ostalu površinu plastike u crno :dontknow: ,a podnicu u crveno :dontknow: ,ma napravi kako se tebi najviše sviđa :frajer:

--- Kraj citata ---
Aj drago mi da se bar nekom sviđa :D

E sad ak idem te bočne fabrat u 2 boje, dost bude komplicirano, moram traku ljepit, a več mi jednom skinula boju traka, tak da nebi se stim igrao, viš onaj mali poklopac za svječicu/otvor, on je bez boje, jer mi se pol boje otrglo sa trakom :(

Igor82:
Dobro si ga sredio  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju