Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..
Spamm u oglasima
vasso123:
Istina,i sto je po meni isto vazno,treba napravit dva podforuma,PONUDA I POTRAZNJA!!!!Jer ovako je seljacki
dino gp1:
--- Citat: hac - 18 Kolovoz, 2008, 21:05:31 ---ma nije sad cilj uvest strogi režim,največi problem je što se spamom BUMPAJU oglasi,jutos tražim oglas koji sam sinoć vidio na prvoj stranici,jedva sam ga na trečoj uočio ,a 3 nova oglasa od sinoć,jbg
--- Kraj citata ---
:icon_thumright:
Mene nije bilo 7 dana na forumu i kada sam krenuo tražiti teme od tada jedva sam ih našao, a i 75% novih je spam!
speed:
opa
dosla je trznica,jako dobro sta se tice mene da je ovedeno ovo,samo ce sad moderatori imati posla da se us..ru dok prebace sve teme u prodaju,ili kupovinu,jedna od boljih stvari koja se je ucinila,svaka cast i svaka mu dala tko je to ucinio :notworthy: :notworthy: :notworthy:
eladio:
--- Citat: speed - 21 Kolovoz, 2008, 20:28:08 ---opa
dosla je trznica,jako dobro sta se tice mene da je ovedeno ovo,samo ce sad moderatori imati posla da se us..ru dok prebace sve teme u prodaju,ili kupovinu,jedna od boljih stvari koja se je ucinila,svaka cast i svaka mu dala tko je to ucinio :notworthy: :notworthy: :notworthy:
--- Kraj citata ---
nisam
:icon_biggrin:
eladio:
e sad, trebam dobrovoljce za test :
1. sam podforum trznica je zatvoren, dakle tu nebi nitko od Vas trebao moci postati novi topic (ako nije tako molim da mi javite)
2. podforumi u trznici su klasicno otvoreni, tu bi trebalo biti sve kao i na ostatku foruma (ako nije tako molim da mi se javi)
hvala :redface:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju